Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én is szeretnék valami hasonló, de x86-os (Atom) alapú háziszerverecskét összerakni. Nálam a legfontosabb a backup (doksik egyetem miatt), valamint animék letöltögetése lenne (laptopot ugye viszem magamm), nézelődnöm kellene, hogy milyen opcióim lennének iPaden ebook/manga fogyasztására.
Két kérdésem lenne: 1) mennyire lennének hajlamosak összeveszni az oprendszerek? Lenne itt linux (szerver), Win 8.1 (laptop), WP8.1 (telefon), iOS (iPad), Android (másik telefon). Nem tudom, hogy az Atomra mennyire bízhatóak 720p, kirívó esetben 1080p DLNA feladatok (nincs értelme igazán, max iPaden), remélem elég lenne. 2) Arch linux az ajánlott? Én Ubuntut néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest