- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ennél kb.: minden olcsóbb lesz, mert a GPU ereje és az egy memória csatornával elérhető sávszélesség jobb mint a konkurenciánál, 12W-ig elengedett TDP-vel, még egyszerre ki is lehet használni ezeket.
Az androidos szerkezet csuklóból képes töltőképernyők nélkül játszani pár másodperces animációkat és 0:45 ill. 1:30-as videókat amiből mondjuk van egy mappában 100db? Közben lan-on folyamatosan jön a GPS jel ami szerint ütemezve történik animációk/reklám filmek lejátszása, arra nem lehet számítani, hogy előre be tudja pufferelni a következő videót.(#59) SunMount3r : Már mindent 4K-ban, forgatnak, szerintem ide is betör az igény hogy legyen meg a wow faktor, ha már az alapanyagra, vágásra elköltötte a pénzt, és egy sz@ros 4K-s TV-n vagy telefonon tényleg jól néz ki a végtermék..
Én előszőr összehasonlítanám hogy a 4K 60 frame stabil lejátszása a háttér-folyamatok mellett mennyibe kerül hardverileg (GPU-CPU), mennyivel nő a teljes rendszer fogyasztása, mennyivel nagyobb tárhelyet igényel mint egy sima 24 frame-es videó.
Szerintem gondolhatta azt a piackutató, hogy ehhez a feladathoz korai a 4K 60hz-re lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest