- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
És valahogyan itt a fórumon még soha senki nem írta le mindezeket a problémákat, amelyeket most felvázoltál...
Hát én sem fogom, mert nekem pozitív tapasztalataim vannak. Nem ismerem azt a modellt amivel ezeket a negatív tapasztalatokat szerezte, de hogy abból nem lehet az összes modellre vagy akár a modellek nagy részére illetve a fő vonalukra az R-szériára következtetni az teljesen biztos.
már ott kezdődik, hogy ami a cikkben van az is, meg úgy álltalában az R széria illetve még az én DefineMinim is dög nehéz házak, és garantáltan nem 0,6mm-es lemezvastagsággal készültek. Még a Define Minik sem. Azt hiszem ott 0,8mm a lemezvastagság, legalábbis a legutóbbi PH teszten azt írták. De mondom, 10+ Kg-os masszív házak ezek.
Nekem egy régebbi hangtompított Design Define Mini házam van (már az USB3-as)
Én erős ember vagyok, de én sem szeretem cipelni a telerakott dobozt. Masszív, nem nyeklik sehogyan. A kézicsavarokhoz pedig még nem kellett nekem csavarhúzó, pedig szétszedtem 1-2x. Volt vele hiba (venti szitája elvetemedett és beleért a ventibe, de ezt garanciaidőn túl cserélte a gyártó ingyen)Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a vétellel és hosszú évekkel később is minden alkalommal örömmel nézek a gépemre.
Nézd meg valahol a konkrét kiszemelt típust vagy nézz róla valami YT unboxing videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Fujifilm X
- Arc Raiders
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Seasonic FOCUS GX-650W 80 PLUS Gold
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest