- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
protigodx
csendes tag
Őszintén? Az első Black Ice-om Ash R4-C-jére kaptam. Kénytelen voltam vele játszani, túl nagy volt a kísértés, de én sose használtam acogot vele
Inkább megnöveszthetnék a fejének a hitboxját. Mondjuk akkorára, mint a róla mintázott Funko figurák
De ez bezzeg nincs a patchnotesban
-
protigodx
csendes tag
Számomra már idegesítő volt a sok spawnpeeker, úgyhogy Wind Bastionre abba is hagytam a játékot. Viszont az új season érdekesnek és ígéretesnek tűnik. Sok mindenkit nerfelnek. Ashtől is elveszik az ACOG-ját. Dokka nerf és a többi. Lehet hogy itt lesz az ideje visszanéznem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új szezonban érkezik végre egy új pálya, valamint egy védekező és egy támadó operátorral is gazdagabbak leszünk.
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest