- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
csináljunk 1 Metis fan clubbot
én benevezek 2 példánnyal -
Ispy
nagyúr
Nagyon szép, én is most akarok visszatérni metishez, gratula.
-
Hunork
veterán
Remek kivitelezés, bátor hozzáállás!
Látszik, hogy ez egyfajta hobbi és megszállottság nálad! -
Raggie
őstag
Az egyik leg tetszetősebb ilyen mini ház amit mostanában láttam.
Nagy kár, hogy felső kategóriás VGA-kat(értsd: 390 vagy afölötti teljesítmény) még mindíg nem igazán lehet ilyesmi házba értelmesen betuszkolni, pedig akkor én is ilyet építenék. -
KraX
őstag
Nagyon szép munka! Gratula!
-
orion1025
őstag
Nálam egy Styx van szolgálatban, egy Xbox360 van belegyűrve tripla radiátoros hűtéssel
-
Imperius
csendes tag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket
Örülök, hogy másnak is tetszik, és ha csak egy ilyen építést is ösztönöztem vele, már megérte -
MaxTorque
tag
Gratula hozzá, szép lett nagyon
-
LLKobe
veterán
Szép, tetszik! Szeretem az apró házakat. Csak azért nem váltottam itx-re, mert nem sokkal kisebb a mostaninál, viszont sokkal több kompromisszumot igényel.
-
törölt tag
Minimál, de igényes MOD, remélem más is kedvet kap
Utóbbi időben jól megszaporodtak az ITX-MOD témában készülő cikkek, ennek is csak örülni tudok
-
partxxx
tag
Nekem egyszerűbbnek tűnik kiforrasztani és újat forrasztani helyette.
[táp]
Igen, csináltam már ilyen, és pár óra alatt kész lettem, de még nem harisnyáztam.
Jó minőségű szilikonkábelt kell venni, jól hajlítható, nem annyira olcsó, de megéri.
-
Imperius
csendes tag
-
Imperius
csendes tag
A levegős dolog azt hittem átjön mindenkinek hogy irónia. :-)
Lehet nem tudok rövid mondatokban fogalmazni, de az szerintem alap műveltség, hogy merre áramlik a meleg és hideg levegő :-)
Az felfoghatatlan nekem, hogy miért így tervezik az mITX házakat, mert szembe megy ezzel a törvénnyel, amint bele raksz egy lefelé szívó vidkarit, már nehéz úgy átépíteni, hogy ezt korrigáld. -
pet007
aktív tag
Azoknak akik a tetejen levo fentit megforditanak, gondolom azert van igy, mert igy a vga-ra tolja a levegot, es nem elszivja elole. Alulrol amugy se nagyon jon olyan irdatlan meleg, i3 kapasbol nyomja ki meleget hatrafele, igy bar nem a szokasos alul be felul ki legmozgas van, de itx meretbe ez is eleg jo. Amugy en is tennek ra racsot, valami szep fekete szovettel elfedve (mint porszuro is jot tenne).
Mindent osszevetve, en is lecserelnem erre a nagy atx konfigom ami kb 6szor ekkora.. -
guftabi96
addikt
Nagyon szép munka!
Nekem egyedül a felső venti furcsa, én oda raknék valami rácsot.
-
"...a meleg levegőt fentről lefelé kell keringetni, elvégre általános iskolában tanultuk, hogy így a jó"
Remélem ezt csak viccnek szántad.
A meleg levegő fölfelé áramlik, a hideg pedig lefelé, ezért szokták a ház tetején kifújni a meleget, hogy a házban lévő egységek hideget kapjanak.Ezt az aprónak nem nevezhető technikai bakit leszámítva, szép munka!
-
Lélegzetelállító!
-
Picco
addikt
szep munka, gratulalok hozza. azert egy miatyankot elmondanek a helyedbe h a tap be ne krepaljon vagy valaki ra ne tegyen valamit a ventire.
valamikor en is megeroszakolom magam es nekiallok a Z800 projektnek, de a kabelharisnyazastol elmegy mindig a kedvem es erre ablakot sem nagyon lehet vagni. (meg ertelme sem lenne) -
Seirus
tag
Gyűlöllek!
Most megint 3 napig beszélhetem le magam az ITX-re váltásrólMondanom sem kell, a konfig igen tetszetős
-
Maelephant
senior tag
Esztétikus, minimalista dizájn. Tetszetős.
-
Szép munka, grat hozzá.
-
partxxx
tag
nem értek a lovakhoz, de nem egyszerűbb a kábeleket kicserélni megfelelő hossz/szín -re ?
btw, szép munka
-
-Skylake-
addikt
"előző kettőből következik, hogy a meleg levegőt fentről lefelé kell keringetni, elvégre általános iskolában tanultuk, hogy így a jó"
Hogy mi ?
-
MineFox54
őstag
Nagyon jól néz ki!
-
ncc1701
veterán
Bátor a felső venti rács nélkül.
-
nuke7
veterán
uristen. grat.
( a harisnyázós videót 4,2 percig bírtam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest