- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #334 üzenetére
( : így kezdtem anno a ph-t, ha annyi nőm lett volna mint gépem már 10 éve is tolókocsiba kerültem volna
kipróbálni, tesztelgetni, én azt szeretem, van amin elmegy pár k, máson bejön pár k, de legalább nem csak tesztekből van infom, szerencsére tárgyakhoz nem ragaszkodom, így meg h nem lett értelmes monitor kár megtartani komolyabb gépet, minden máshoz meg bőven elég a notebookom, sokkal kényelmesebb mint egy asztali gép
Bossp
32" sík 4k 60hz lg va-m volt, panelt nem lg gyártotta de nem is samu, so-so kategória, sokkal többet vártam tőle, 32" 1440p 144hz van még nekik sík va, de túl sok jót azokról sem olvastam, azért nem veszem h azt is visszavigyem, természetesen ips-ből csak ívelt van ilyen paraméterekkel - pedig biztos lenne rá kereslet -
forzát xboxon toltam "sokat" , ott tökéletes a hdr, és hdr+oled után valszeg már csak azt a minőséget keresi mindenki, kár volt megvenni ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
ph Utolsó perces ár- és specifikációs háború dúl az AMD és az NVIDIA között, a tét pedig a középkategória meghódítása.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest