- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Addig fontos a helyesírás , amíg nem súrorlja egy szakmai írásban az olvashatatlanság határát. Ezesetben szerintem ez nem áll fent. Pedig mondhatnék pár dolgot, ami javításra szorul, de nem teszem. Persze amennyire tudunk, törekedjünk a jó helyesírásra, 1-2mp végigfuttatni egy ellenőrzést.
PhysX suxxx!
Viszont neked janos666 mester grat az írásért, de remélem maradsz a sitheknél!
-
janos666
nagyúr
Nem, először én is arra páályáztam.
Majd holnap szétkúrom a Vistámat a windows7 pnpenum filejaival és kiderül úgy történik-e valami kékhalálon kívül.Ha nem részemről annyi hogy újabb Windows 7 is kerül majd ki netre mire jönnek a physx-es játékok. Meg amúgy is lehet hogy upgradelnem kell 8600GT-re. (ha az UT3-at és nem a warmongert veszem mérvadónak, fel kéne már tennem a GRAW2-t is...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest