- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Az a vicc, hogy maga a játék támogatja az érintő kijelző technológiát. [link]
UBI-éknál sajnos vannak igazán egyedi ötletek, de valahol mindig elrontják. Ott volt az EndWar a hangutasításos irányítással. Csak a játék lett lapos 20perc után. A RUSE-al nem játszottam sokat csak egy rövid próba volt, de tetszett és tapis monitoron is kipróbálnám csak egy normális méretű tapis monitor nem az én pénztárcámnak való.
-
Arena87
aktív tag
Én így tolnám R.U.S.E-t vagy bármelyik rts játékot, mint ahogy ezek ketten teszik.
[link]
-
Pickle Rick
senior tag
Nagyon pöpec.
-
Nunder
őstag
Mikor mozgatja a kamerát, az eléggé Heil gyanús
Mit szólna a szomszéd, ha benéz az ablakon, és azt látja, hogy valaki bőszen szalutál a TV-nek? Simán elhinném, hogy valami árja szimulátor
Mindenféle politikai nézet mellőzve.
De ez a játék nagyon tetszik. Kár, hogy nem tudom kipróbálni.
-
Bathory Peti
aktív tag
Tök jó dolog szerintem.Tetszik.
-
zoldmanoka
csendes tag
Ez "tech-demónak" jó, de azt remélem senki se gondolja komolyan, hogy pl. egy félórás kampányt kellemes - és egyáltalán lehet - feszített kézzel, kezekkel a levegőben mutogatva játszani, vagyis lehet, de jó izomlázad lesz tőle
, majd akkor jelentkezzenek, ha a Starcraft 2-őt lehet vele legalább úgy játszani, mint az old school egér + bill.-el. Jó poén a "hadonászás", de csak casual és nem hardcore játékokhoz. Akinek más a véleménye , annak üzenem, hogy én az AC vagy a GOW valamelyik részét akarom így játszani, de figyelem, nem csak mutogatni akarok, hanem futni, falra mászni, gurulni, leap of fait-et ugrani vagy max kombót kihozni.
Ja, a kinect meg laggol is .. na az való RTS-be !
-
wolfman
veterán
Ez így szép és jó, de nekem egyből az ugrott be, hogy a kameranézetet hogyan állítgatja menet közben? :-\
-
kovsol
titán
volt az az rts game ahol mikrofonnal kellett kiadni melyik egység mit csináljon(istenért se jut eszembe a címe, pedig játszottam is vele), azzal kombinálva ez a technológia szerintem konzolon is élvezhető játékot eredményezne
-
Elég fárasztó lehet egy igazi több órás stratégiát a levegőben hadonászva, támasz nélkül végignyomni...
-
Boxi88
őstag
Nagyon állat, bár nehéz lenne lecserélni az egeret ilyenre...
-
Morden24
nagyúr
Na, erről beszéltem anno... ha valamelyik cég ráfekszik, és csinál kifejezetten Kinect-re stratégiát (mozgás-, plusz akár hangvezérlés), akkor Xboxon is állati kreatív és jó stratégiákat lehet majd kiadni
Ellenben ettől még jó ez a kis PC-s prezentáció is, jól mutatja, hogy mit kéne a jövőben tenniük a konzolra fejlesztő stúdióknak...
-
Thome
veterán
Na most akkor PC-re is sikerült használhatóan megcsinálni ezek szerint a Kinectet?
-
Ezt ki kell próbálnom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest