Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán

Nem teljesen világos mire gondolsz az 1 event 1 frag alatt. Talán..hmm...Talán arra, hogy egy más utáni fraggelés? Asszem azért sejtem mire gondolsz.
Sz.tem azért live-ban más a helyzet. A movie direkt ezekre az airshotokra épült. Sajnos nemigazán mutatja be az egész játékmenetet.
Meghát mivel ez CTF és nem FFA , valamilyen szinten mindig a zászló volt a cél. Persze mint mondtam egy idő után az airshot mánia eluralkodott
de akkorsem volt sosem FFA.
Az 1 event 1 frag, talán a sebességből adódott. Nincs túl sok idő. Van a cél, és aki a legjobban veszélyeztet a cél elérése kapcsán azt kell kiiktatni : ) Aki kicsit távolabb van, nem okozhat gondot, akadályt, azzal nem mindig foglalkozunk. Persze egy FFA-ban más. Talán a sima baseq3-ban is más. Őszintén azzal nemsokat jáccottam, max single-ben botok ellen.
Amúgy, én úgy vettem észre, hogy valamilyen szinten, minden modban különféle skillek szükségesek. Nemigazán lehet azt mondani, hogy XY álltalánossan Skilled. Hanem, hogy Xy, aki Rail-ban küdi, na az ott Skilled. De átjön hozzánk, ami egy teljesen más világ, ugyan nem a nulláról indul, de teljesen más irányban kell, hogy legyen Skill.
Ugyan ez van mondjuk Excessive, RA3, BaseQ3, meg hasonlók.
Szal érted, egy defragos lehet, hogy iszonyat jól jumpol, küdi a strafe jumpokat 1000-rel, ami egy CTF meccsen sokat segíthet, de önnmagában édes kevés. Ugyan ez igaz ránk is. Ha SoDból átmegünk Rail-ba, akkor ott hiába az Airshot, teljesen más fizikája van a railgunnak mint a BFG-nek. Szal ez van
Ezért sz.tem így mod-mod összehasonlítás elég necces.
Amúgy sz.tem az RA3 a legdurvább. Ott kell rail skill, jumping skill, meg airshot, csak rocket-tal, nem bfg-vel. Próbáltam én is sokat. Nagyon nehéz Rockettel megcsinálni azt, amit mi BFG-vel. Főleg mivel a rocket sebessége lényegesen lassabb mint a mi BFG-nk, így tovább tart amíg odaér, sokkal nehezebb kiszámítani a pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bloodborne (PS4)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest