Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Azért mert neked nem megy, még nem vagy az emberek 90%-a.
Ebből ráadásul az is kisül, hogy fogalmad nincs a CE2-ről. Mindegy is. -
Peat;)
veterán
Entropia Universe jó ideje ezzel a motorral megy és tökéletes mmorpg-nek. Több mint egy éve álltak át erre a motorra asszem...fura hogy abból nem lett akkora hír.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
már ne haragudj de az AION meg ennek a motornak az 1. szériájával futott(sima cry engine)és az is szépen fut egy közepes gépen. Ha szaggatott az azért volt mert 500 player 1-1 ostromnál kicsit sok a játéknak
. Szal sztem ezzel a cryengine2-vel se lesz gond. Én csak abban reménykedem h nem jut az AION sorsára, és nem Grind-fest game lesz, mert nem vagyok kis koreai(ázsiai) kisfiú aki naponta 15órát grindel egy szintért....
-
iSonic
addikt
tetszetős..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Még ha terv szerinti időben is jön ki, valószínű, hogy akkorra már lesz elég sok asztal mellett olyan vas, ami játszahtóan és szépen futattja, szvsz. ez lesz a kisebbik gond
-
Wolverine
félisten
Ha realisztikus random rombolható környezetet akarnak csinálni, arra nincs megfelelő vas magánkézben jelenleg, és a következő 5-6 évben nem is lesz. Ha scriptelt törést tesznek bele előre számolt fizikával, az talán beleférhet - viszont hogy azonnal meg fog halni a géped, amikor 100+ karakter lesz egyszerre a képernyőn, abban biztos vagyok.
-
64b0r
aktív tag
Igen, a karakter helyzetét, minden multiplayerben minimum át kell küldeni ez evidens, de én nem erről beszéltem. Ha ez a játék kicsit is hasonlítani fog a Crysis-ra, akkor olyan fizika lesz benne, amit MMO eddig még nem látott. És összehozni hogy a tárgy szinkronban essen le/dőljön fel/repüljön arrébb stb. nem lesz egyszerű, az biztos. Ráadásul ha a rombolható környezet is bekerül a Crysisból, akkor azt is folyamatosan update-elni kell, hogy mit rombolt le a másik, akivel együtt játszom. Főként erre gondoltam.
-
Devid_81
félisten
Hmm, nem estem hanyatt tole
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Ha olyan erősen instance-olt játék lesz, mint mondjuk egy Star Trek Online vagy egy Guild Wars, akkor beleférhet - csak épp ezeket nem igazán tartom MMO-nak pont emiatt. Tessék szép nagy nyitott világot csinálni... igaz, azt egy ilyen motorral a legbikább Alienware monstrumok sem feltétlenül bírnák el.
-
Speeedfire
félisten
nem értem minek kell ilyen grafika
a játékélmény a fontos mmo alatt -
Mr.Csizmás
titán
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
ha körökre osztott RPG-nek készül, pont elég a játékmenethez az átlag fps
-
zcool
aktív tag
Húú..baromi szép és hangulatos video ,nagyon tetszik..egészen föl lelkesedtem
-
Szépnek szép, de egy húsdarálót is fel lehet polírozni....
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Ugyanmár... A Crysissal is pontosan ez volt amikor megjelent... És? Mégiscsak siker lett ha már készítik a 2. részt. Egy idő után azzal is játszott mindenki.
-
Djuree
félisten
PEST. jó címe van
-
elithun
őstag
Szép a grafika,de elég kellemetlen érzés amikor azt próbálod eldönteni,hogy: Na most épp a videókártya ég le vagy csak laggolok?
Viszont a játék szép, egy 10days free trialt megér, aztán majd kiderül. -
LLKobe
veterán
Hát nemtom, ennek a motornak pont az az erőssége hogy nagyon realisztikus módon tudja megjeleníteni a dolgokat nem? Ennél fogva a rajzolt mesevilág engem annyira nem nyűgözött le, az effektek szépek, de ilyen látványt ki lehetett volna hozni egy source motorból is szvsz.
Pl. Zeno Clash. -
XmoD
senior tag
-
Isee
senior tag
Hát már nem azért, de a képeket, meg a trailert elnézve nem sok mindent látok benne, ami egy kicsit is hasonlítana a crysis-hoz (értem ez alat: fák,levelek, terep...stb)
Maximum talán a hó -
Sicilian
addikt
Ahhhh, de jó, naigen net az kell hozzá...
-
Móci
addikt
Szépnek szép lesz, de a gépigény sem lesz kevés, az fix.
-
SzlobiG
félisten
Grafika mindenbizonnyal ütős lesz, de a wow hangulatát úgyse fogja megütni.
-
h-yle
addikt
CryEngine 2 nem a legjobb választás az egyszer biztos. Szépnek szép, de sokat eszik. Ha meg elviselhető szintre hozzák a teljesítményéhségét, akkor pedig pont az az extra fog elveszni a látványból, ami miatt értelme lenne az egésznek.
Ha én Ázsiai fejlesztő lennék vagy UE3-at vagy Ogre-t használnék. Esetleg CryEngine 3, feltéve, ha az jobban optimalizált az elődnél.Az a baj, hogy az MMO-k nak (ha sikeres akar lenni) el kell futniuk, egy átlag notebookon is, ami ma jószívvel az Intel 4100-as IGP-t takarja. Ezen pedig nem nagyon lehet ugrálni
-
pincehely
addikt
Ez már legalább nem wow szintű buta grafikával rendelkezik.
-
64b0r
aktív tag
Uhhh, MMORPG Crysis motorjával? Az ütős lesz. Kár, hogy még 5 évig nem lesz elég sávszél Magyarországon hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest