- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
válasz
kelzsoca #207 üzenetére
Az egy dolog hogy jön de akkor is 3 éven keresztül csúcskategória. Processzor fog még bele érkezni. Ha jól emlékazem felreppent egy olyan hir hogy jön 775be egy quad proci még. Tehát koránt sem kell leirni az 1366 ot. Szertintem aki időtallo gepet akar venni, az olyat vegyen.
sry telorol irok nem akartam az ekezetekkel veszodni. -
csdm
senior tag
Egy kicsit lehúzottnak érzem a tesztben a Phenomot. Pedig ha egy 955-öt vizsgáltak volna, akkor még jobb ár/teljesítmény jött volna ki.
Én is anno pont egy Q9400-on gondolkoztam, de úgy voltam vele, hogy 40k-t nem fogok még belefeccölni egy elavult konstrukcióba.
Véleményem szerint, Intel jó megoldásokat használ, de iszonyatosan drágán.
Ami viszont megéri a pénzt, az az 1366-os készlet. Lassan két éve van a piacon, és prémiumkategóriás processzorok mennek bele. Legjobb vétel természetesen egy i7 920/930. Az egy AM3 nál is időtállóbb konfiguráció. Viszont árban még mindig jobb az AMD.
A hatmagosaira kiváncsi leszek. Szerintem a gyengébb i7-ekell azért fel fogja venni a versenyt. -
csdm
senior tag
Tetszik a cikk, de azért kiegészíteném valamivel. Egy hónapja pont aktuáls volt nálam ez a téma, egy P35 gigabyte lapról és egy E5200 prociról lellett négymagosítanom. Januárban merült fel bennem előszőr az AMD re váltás gondolata. Vettem is egy giga ga770TA ud3 lapot. Nem bántam meg mert márciusban érkezett bele egy deneb.
Nem is ez a lényeg, hanem, a 965 öt simán kivált egy 955 BE ami olcsobb pár ezressel, és senki nem halt még bele egy szorzó átállításába a BIOSban. A másik eshetőség, egy négymagositharo denebet vásárolni. Gyakorlatilag én 28.000 ft ért hozzájutottam egy új garanciális tuningot kedvelő 965hoz. Alpfeszen 3,6 stabil, majd a feszültségen egyet Emlve 3,8on fut. Tovább nem mertem mert a lapomon csupaszok a mosfetek. De találok rá hűtőt és 4 ghz is menni fog szépem.
Tehát én csak ajánlani tudom az AMD megoldásait, főleg hogy jön AM3 ba 6 Magos proci, amit az 1156 os inteles alaplap nem mondhat el magáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rainbow Six: Siege
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest