Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Jaja tényleg elég mindenre a 620 is. Tulajdon képpen AZONOS steppingnél felesleges a 620-nál nagyobbat venni 630...stb, mert ugyanaddig megy tuningban (nálam alapfeszen 3.4 gyári hűtővel, de menne tovább is fesz emeléssel), mint a nagyobbak, de "sokkal" olcsóbb. Én Blu-ray-t nézek vele egyfolytában full HD-ban de a magokat szinte alig terheli így is.
-
Roxbury
őstag
Páran írták itt a Sempront, mint mindent kielégítő processzort. Nekem 3000+-os Sempronom volt régebben, de sajnos az összes HD-s videó akadt rajta ami létezik (még a Youtubeon is), még a "kicsi" 720p-s is. Így természetesen egyértelmű, hogy a felhasználói igényeket (manapság már ez alap - HD)nem elégíti már ki az emberek nagy részénél, csak erős kompromisszumokkal, tehát ma már abszolút nem ajánlanám senkinek. Nekem is X4 620 van 3.2 gigán. Ez bőven elég lesz évekig, ha az átlagfelhasználást nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest