Hirdetés
- OLED monitor topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Elhiszem, hogy eleged volt, és felindulásból megvetted a 940-et, de akkor már AM3-asat vettem volna vagy egy pertested X2-est, könyebb lett volna eladni az AM2+os procikat pár év múlva nem lesz könnyű szerintem, hiszen csak ddr2-t támogatnak! Ha hosszútávon nálad marad vagy el se akarod majd adni akkor mind1!

-
Kansas
addikt
Na ja, a tuning meg a négymagosítás lutri.
Ha meg olyan procit veszel, amit valaki tesztelt, az többe is kerül, ráadásul az sem 100%, hogy OK, végül is záros ideig volt tesztelve, korlátos eszközökkel.
A legtisztább(ha nem is a legolcsóbb) az, ha az ember egyből olyan procit vesz, ami tudja azt alapon, amire kell, aztán pár év múlva, ha kezd kevés lenni, az ember próbálkozik esetleg tuninggal. Ha bejön, kicsit tovább húzza a proci, ha nem, akkor se volt rossz vásár.Nekem már picit túlzó ez az OC/unlock fetisizmus, manapság már annyi különbség nincs a procik közt árban, illetve amit nyertél a procin, azt elbukod egy normális(halk+hideg) hűtésen.
Az én procim gyári hűtése nem túl hangos és a melegedéssel sem volt eddig gond, egy olyan hűtő, ami ennél érezhetőenjobb lenne(értsd: hallhatóan halkabb, esetleg 5-6 foknál többel hidegebb), az símán kóstál 8-10e pénzt, annyiból meg meglett volna az eggyel-kettővel nagyobb proci, aminek megint elfogadható a gyári hűtése, ha nem húzza az ember.
Szvsz mára az OC azoknak a sportja akik kifejezetten erre izgulnak, meg a trémark huszároknak...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Call of Duty: Black Ops 7
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest