Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
echterion
üzenetére
Ebben nem is lehet kételkedni.
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.