Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem most kellene venni, hanem folyamatosan és nem eladnia régebbi hardvereket, mivel azok folyamatosan felhasználhatóak további tesztekre.Most beruházni egy ryzen alá való komolyabb deszkára esetleg 2 ryzen procira, mondjuk egy 1700 x mneg egy 1600 vagy 1500 mit tudom én esetleg majd egy 1300. 3-5 évig használható komponens lenne, csak úgy mint egy 7700K esetleg mellé egy I5 és egy pentium...
valamint szerintem nem 1000 ember rendelkezik prémium fiókkal,de tegyük fel hirdessen meg az oldal most egy egyszeri tagsági díjat, hátha lenne csak 100 ember ( köztük én is,)aki önkéntesen befizetnénk mondjuk további 5 K-t, hogy fejlődhessen az oldal tesztek szempontjából-. Úgy gondolom hogy 500 K ból futná egy ryzen és egy Intel konfigra mondjuk 2 -2 porcival,1-1 lappal. Gondolom ram táp stb adott.
Valamint hagyjuk márt ezt keresztes háborút amit itt folytatsz, a teszt nem stimmel, 2600K nincs pariban egy 4790K val vagy hagy ott egy 7700k-t ez tény, nincs mit vitatkozni ezen, még ha te ezt úgy is gondolod... -
hobizoli
nagyúr
minden evben 1-1 aktualis "csucs" dolgot kene/kellett volna csak venni, nem most egyszerre mindent, es akkor nem lenne akkora megterheles
pl az FX is 6+ eves, mennyi a hw apron most, 20-25k?
hagyjukmar... annyiert alig kapsz egy 6xxx-s i3-t is vagy egy uj G4xxx-s kispenya ara
meg leteznek a 90-100k-s fullsize gamer villogos LED-s alaplapokon kivul joval olcsobbak is, egy huszonparezres mATX deszkaban se lenne marginalisan lassabb semmi, mint egy agyondiszitettben, itt a tuning ugysem mervado
ugyis 1db VGA van bennuk, meg 2 DIMM van hasznalva, aztan csok, meg ugysincs egy vagon USB basz radugva egyikre se kozben
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi