Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Reggel óta tolom már én is a DA2-t, de nekem egyáltalán nem hiányzik a DX11. Kipróbáltam az új driverrel is, és bár érezhetően gyorsabb lett a játék, azért még néha így is akadozik, és ez zavar.
Viszont sokat javít rajta az új driver, az biztos. Addig kb. 20 FPS volt nálam 1920x1200-ban 4xAA és 16xAF mellett DX11 alatt, ezzel viszont már csak néha esett le 30 alá, de akkor érezhetően belassult, így nem is használom a Very High opciót.
Inkább DX10 alatt játszok, mert megmondom őszintén, semmi olyan különbséget nem látok a két mód között, ami rákényszerítene, hogy visszakapcsoljam a DX11-et, szerintem annyival nem szebb.
Hétvégén megírom a tesztet, aki kíváncsi lesz rá, akkor majd elolvashatja.
pzske: Ha kikapcsolod a Very High beállítást, azzal kilövöd a DX11-et is, a High opció az már "csak" DX10. Nem csoda, hogy megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest