Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Reggel óta tolom már én is a DA2-t, de nekem egyáltalán nem hiányzik a DX11. Kipróbáltam az új driverrel is, és bár érezhetően gyorsabb lett a játék, azért még néha így is akadozik, és ez zavar.
Viszont sokat javít rajta az új driver, az biztos. Addig kb. 20 FPS volt nálam 1920x1200-ban 4xAA és 16xAF mellett DX11 alatt, ezzel viszont már csak néha esett le 30 alá, de akkor érezhetően belassult, így nem is használom a Very High opciót.
Inkább DX10 alatt játszok, mert megmondom őszintén, semmi olyan különbséget nem látok a két mód között, ami rákényszerítene, hogy visszakapcsoljam a DX11-et, szerintem annyival nem szebb.
Hétvégén megírom a tesztet, aki kíváncsi lesz rá, akkor majd elolvashatja.

pzske: Ha kikapcsolod a Very High beállítást, azzal kilövöd a DX11-et is, a High opció az már "csak" DX10. Nem csoda, hogy megjavul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest