Új hozzászólás Aktív témák
-
pryan
csendes tag
Az a baj a hogy a linux nem windows, a windows meg nem linux.
Én több disztrót is kipróbáltam és annak ellenére, hogy mindenki odavan az Ubuntuért nekem az tetszett a legkevésbé, viszont az openSUSE nagyon megtetszett. Régi 900MHz-s gépemen tökéletesen futott mint web és sql szerver (szigorúan parancssoros módban). Ráadásként a routeremen is linux igazgatja az adatforgalmat, viszont hogy linuxot mint fő desktop futtassak azt elképzelhetetlennek tartom.
Bár a legtöbb windowsos programnak tényleg van megfelelője linuxon, a linux alapból eredően másfajta logikát kíván mint a windows. Nekem az okozza a frusztrációt a legtöbb esetben, hogy a desktop bár hasonlít (legalábbis próbál) a windowsra a windowsos analógiák nem érvényesek és több mint 15 éves windowsos beidegződéseket nehéz egyik pillanatról a másikra elhagyni. Szóval én arra jutottam, hogy a linux speciális feladatokra rendkívül hatékony azonban mindennapi használatra nehézkes és ehhez tartom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest