Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm779
tag
Közben asszem megtaláltam a kérdésemre a választ, feltéve ha ez az:
What will happen when a part of a TrueCrypt volume becomes corrupted?
In encrypted data, one corrupted bit usually corrupts the whole ciphertext block in which it occurred. The ciphertext block size used by TrueCrypt is 16 bytes (i.e., 128 bits). The mode of operation used by TrueCrypt ensures that if data corruption occurs within a block, the remaining blocks are not affected. See also the question 'What do I do when the encrypted filesystem on my TrueCrypt volume is corrupted?
Másik kérdés amiről viszont nem találtam elég infót: meg lehet egy konténer méretét önkényesen változtatni(nyilván növelni)? Annyi részinfót találtam az oldalon, hogy a TC nem módosítja a konténerek "fájlrendszerét" elvből, meg a progiban sem találtam rá lehetőséget, gondolom itt csak az lehet megoldás ha új (nagyobb) konténert hozok létre és mehet a backup.
Ugye? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Társasjáték topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugye? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)