Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
Egyértelmű hogy az előző Disneys borzadály nemis érdemel szót. Ezt a készítők is tudják, úgyh. visszatérnek a jó öreg eredeti POP-hoz.
-
pincehely
addikt
Nem tetszik nekem ez a nagy titkolózás.
-
huszar90
aktív tag
Azért valami trailert vagy ingame videót adhatnának....
-
Preda
aktív tag
válasz
--Disztroj-- #16 üzenetére
Nem mondtam, hogy van köze hozzá. Viszont nem egyszer játszottam ki az összes részt és ez is ért annyit mint a régiek csak más stílusú.
-
elithun
őstag
Nekem, ha sz*r is, MustHave!
-
Zolás
addikt
Hogy tudják hogy májusban van a születésnapom
-
BalaNce87
addikt
Megváltás!!!!!!!!!!!!!!!
-
pincehely
addikt
Végre egí jó kis POP, az előző borzalom volt szerintem.
-
atike
nagyúr
Na ha ez WII-n így fog kinézni... Nem gyenge!
-
Elmör
őstag
Még a legújabb részt sem toltam végig és már itt is van a következő?
Asszem kevés időt fordítok játékra. -
twine
veterán
Remélem Pc-n a hangulat mellet még szép is lesz,,mert valahogy ebből a hírből nekem a wii prioritása jött le...(félreértés jogát fentartom
) És mint tudjuk a wii nem a grafikája miatt terjedt el...
magyarul szeretnék egy hangulatos és "2010-es" grafikával megáldott jó harcredszerrel felvértezett játékot,,,és nem valami elcseszett wii konzol átiratot....Hozzáteszem "kontroller fun" vagyok, és semmi bajom a konzollal,,,csak hát a graf...Így csak reménykedni tudok, mert a marketing "hadjárat" képeiben már nem bízom a játékoknál... .....
-
wednesday
őstag
Remélem nem csak a film kedvéért összekalapált játékkal lesz dolgunk.
Én örülnék a legjobban egy jó hangulatú, pörgős POP játéknak. -
iSonic
addikt
Végre visszatér a régi POP áldom a fejlesztők eszét..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest