- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Én azt javasolnám mindenkinek, aki vagy e-ink olvasó vásárlásán morfondírozik, vagy tabletje van, de az e-inket leszólja, hogy ugyan kérjen már kölcsön ismerősi körből 1-2 napra pl egy kindle-t, és próbáljon elolvasni rajta valami novellát, vagy bármit. Legalább néhány órát.
Utána simán el tudja dönteni, hogy vagy beleszeret, vagy beleszeretmár ha szeret olvasni
Üdv
Magicrat -
Ágógreen
senior tag
Mondjuk úgy, hogy egy tag által idézett idézetet újraidézvén hibásan, a eredeti szövegkörnyezetet nem figyelembe véve az original szerzőtől kiragadott és így módosult értelmű mondanivalóját véleményeztem.
nem értem a szerzőt mert ennyi erővel a legjobb elektronikai eszköz a mobiltelefon, mert mindent tud egy okostelefon és akár szerkezthetek rajta szöveget, email, telefon, fullhd videó (házimoziként), ebookként, mp3 lejátszóként, naviként .... mindenre elég lenne egy mobil.mikor egy ebookot tesztel akkor az ilyen és hasonló megjegyzések h a tablet jobb egy csomó dologban ez elég hibás hozzáállás. ebook olvasásra való. senki nem mondta h házimoziként ez kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új MultiReader Supreme 5664 fő erőssége a megnövelt felbontású kijelző, de sok egyéb trükköt is tud.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest