Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Asycid

tag

válasz SunMount3r #11 üzenetére

Mivel direkt arra gyűjtöttem össze, igen. Arra céloztam, hogy az a 80.000 Ft sajnos (tényleg sajnos...) ma, Magyarországon nem visz semerre. Sajnos nem pénz ma már. Mondom ezt úgy, hogy nem egy hónapig spóroltam rá. Csupán nem kapsz semmit ennyiért ami nem alapvető élelmiszer. Jó, vehetsz belőle egy fűnyírót esetleg :D

@Daelion:

Én is szemüveges vagyok, és minden VR headset direkt úgy van kialakítva,hogy szemüvegben is használni lehessen. A rosszullét pedig olyan, hogy még szüleimnek sem volt semmi baja Rift S-ben, annyira jó már benne a mozgaskovetes, gyakorlatilag 0ms reakcióidő, pedig nem mai csirke már, de Vive-al kezdtem még anno melóban, ott se volt gond, pedig azt nemzetközi óriáscégekhez is kivittük saját "játékokkal". Képzelj el 1000+ öltönyös corporate tököt amint oromkodik a VR-ral... A rosszullét lehet mástól, pl. nem megfelelően beállított headsettől, esetleg gyenge gép miatti ok. Illetve ami fontos, hogy a telefonos headsetekben én is rosszul vagyok, annyira otvar az összes.

Új hozzászólás Aktív témák