Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asycid
tag
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Mivel direkt arra gyűjtöttem össze, igen. Arra céloztam, hogy az a 80.000 Ft sajnos (tényleg sajnos...) ma, Magyarországon nem visz semerre. Sajnos nem pénz ma már. Mondom ezt úgy, hogy nem egy hónapig spóroltam rá. Csupán nem kapsz semmit ennyiért ami nem alapvető élelmiszer. Jó, vehetsz belőle egy fűnyírót esetleg :D
@Daelion:
Én is szemüveges vagyok, és minden VR headset direkt úgy van kialakítva,hogy szemüvegben is használni lehessen. A rosszullét pedig olyan, hogy még szüleimnek sem volt semmi baja Rift S-ben, annyira jó már benne a mozgaskovetes, gyakorlatilag 0ms reakcióidő, pedig nem mai csirke már, de Vive-al kezdtem még anno melóban, ott se volt gond, pedig azt nemzetközi óriáscégekhez is kivittük saját "játékokkal". Képzelj el 1000+ öltönyös corporate tököt amint oromkodik a VR-ral... A rosszullét lehet mástól, pl. nem megfelelően beállított headsettől, esetleg gyenge gép miatti ok. Illetve ami fontos, hogy a telefonos headsetekben én is rosszul vagyok, annyira otvar az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest