- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
csak az egészben azt nem értem, miért nem tűnik fel senkinek, hogy a böngészőkés emberek széllel szemben pisilnek, mert ez az érdekük. eleve a windozos segédprogramok iparága évek óta úgy működik, hogy azoknak az embereknek árulják a portékájukat, akik nem elégedettek a beépített megoldással. gyártanak jobb képnézegető, jobb videolejátszó, jobb szövegszerkesztő, jobb távoli asztal, vagy pl. jobb defrag programot. de valahogy mégsem lázong mindegyik azért, hogy vegyék ki a gyárit az oprendszerből. nem. írtak egy jobbat, mint az ereddeti, és reklámozzák, ahogy csak lehet, hogy meggyőzzék a vevőt, hogy neki az kell, nem a sz*r beépített. és megélnek belőle. de a mozilla, meg a többi hülye, az nem éri be ennyivel, nekik több kell. valami mondvacsinált jogalapon kitalálják, hogy de tulajdonképpen a böngésző az más, mint a többi program... miért is? én, mint programozó nem tudom. én, mint józan ember viszont tudom: azért mert ők többet sírnak, és elhitetik a vadbarom, dilettáns EUs döntéshozókkal, akik semmit nem értenek az IT iparhoz, hogy ez mekkora bűn már. Ahelyett, hogy arra figyelnének, hogy a tagállamokban normális versenyt tartsanak fenn, ne engedjenek illegálisan közbeszerzéseket át a microsoftnak, ne engedjék a m$-nak, és a többi hardvergyártónak, hogy egyoldalúan, szinte kizárólag windozzal árulják a gépeiket... ebbe miért nem szólnak bele? miért nem mondják a dell-nek, hogy na g*ci, ha árulni akarod a géepd az EUban, akkor minimum 3 féle oprendszerrel kínálod, egyenlő arányban a gépeid... eztalán TÉNYLEG segítene valamit. de ez? ettől jobb lesz a vásárlóknak? biztos szét izgulják magukat, hogy minél fejlettebb html parsert kapjanak. az már nem számít, hogy szaros 30-40 rongyért milyen oprendszert dugnak az orra alá....
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jelenlegi nagy kérdés: mit szeretne a Mozilla? Böngésző nélküli operációs rendszert, vagy a jelenlegi rendszer reformját? Esetleg mindkettőt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Politika
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest