- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz worxland #229 üzenetére
Personnel payment and benefits take up approximately 39.14% of the total budget of $686,074,048,000[1]
Valami elnéztél nem kicsit, .....pedig a te linkedről van a forrás. Jó engem nem érdekel, pár éve ez a arány egy dokumentumfilm szerint 50% volt. Most csökkent 39%-ra de akkor se 16-22.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
De ez akkor se egy film, nem úgy megy mint a filmekbe 1 harcos lever 100-at. Az emberek hibázhatnak a harc mezőn repülnek a golyók. Még véletlen is fejedbe szál egy golyó veszteség mentes háború nincs.
Amerika a tőzsde manipulálása miatt is van annyira egekbe pénzügyileg, annyit tudok az amerikai adok fizető pénzének fele megy el hadi célokra. Amerikai nyilván erős, de nem leverhetetlen bár háború úgy se lesz az a legvégső esetbe csak.
Egy háború sose úgy zajlik le ahogy előre eltervezik, szerintem egy kinai sokkal rosszabb dolgokat él át. Képes akár kamikazeként is feláldozni magát, az amerikai meg nagy részt láttam valamit leesik az álla bőg és csak dumán hogy wtf bitch.Itt a izmoskodásra írok egy példát, van LŐ ki van gyúrva/sportolva tart haza a kondi teremből. Aztán pár 10 átlag alkesz/amperjani/réti........ bele köt a kocsmába ki fog nyerni ha egyszerre 10-en rámennek? Hiába a jobb forma a túlerő ellen mit sem ér.
-
carl18
addikt
válasz hobizoli #179 üzenetére
Azért ne menjünk ennyire a témába, nem foglalkozok ennyire az oroszokkal. De azért elég érdekes dolgokat írsz most itt. Kínában lakik 2 milliárd ember, amerikában 300 millió? Szerinted lényegesen hol tudnak nagyobb gyalogságot toborozni. De írtam orosz-kina szövetsége nagyon erős, így egy közös ellenség " USA" ellen tuti összefogna a két ország. Észak Korea meg önként ajánlaná fel szolgálatait, azt meg hagyjuk hogy 1 millió amerikai super katona a fél bolygót lenyomja nehézség nélkül. Szerintem is sok volt a rambo, a valóságba nem úgy van hogy ahogy a filmbekbe.
Csak mi magyarok lennénk érdekes helyzetbe, papíron nato szövetségesek vagyunk de a diktátorunk még is oroszokkal spanol. Szóval az jó kérdés lenne háború esetén hova állnánk, mind két esetbe meg lenne torolva az árulásunk. Jól semmikép se járnánk............
Én próbálok pártatlan lenni, se kelet se nyugat nem szent mind kettőnek megvannak a hibái. De te a kellet erejét erősen alul értékeled. Szerintem KIna/Orosz/Észak korea szimpla háborúban legyőzheti amerikát, szimplán az atombomba megváltoztathatja a végkimenetelt.
-
carl18
addikt
Hát szerintem a 3VH máshogy zajlana. Annyi biztos kína és oroszország jó kapcsolatokat ápol, szóval van egy erős szövetségese. Észak Korea is az oldalán lenne, szóval a kommunista országok együtt vannak.
Bevonulni se kéne, egy atommal gyorsan véget vetnének a konfliktusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység