- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
jó neked hogy csak azon kell pörögnöd hogy lesz-e elég ember akivel kimenj, a pénzen annyira nem, na nekem kb pont fordítva van
de fel lehet fogni ezt egy erősebb nyaralásnak isa zenei felhozatal elég változatos, Carl Cox-tól kezdve Guettán át SHM-en keresztül Aviciig nagyon sokan megtalálhatók a fellépők közt, Cox a techno-t képviseli, a többiek az electro-house határvonalán mozognak a szetteiket tekintve, a saját zenéik már lágyabbak, populárisabbak
de csak egy kis ízelítő az idei buliból: Carl Cox, Fedde le Grand, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, ők a személyes kedvenceim, nagyon értik a dolgukat
-
pohár
félisten
válasz
lsebestyen #20 üzenetére
az ilyen kiegészítő jegyes móka, 25€ volt idén, de csak a háromnapos bérlettel érvényes, napijegyhez nem
-
pohár
félisten
jó, mi is kb ennyien vagyunk kb most
nekem is fel kéne lendítenem az órabizniszt, nyárig össze tudnám szedni a bő 200 rongyot költőpénzzel együtt
vagy egy jó meló, de ebben a helyzetben amiben az ország van, senki se alkalmazKeldor papa... a WizzAir csak Brüsszelbe visz ki, onnan kell valahogy eljutni Boonig, és akkor még szállást is intézni normális áron...
-
pohár
félisten
Belgium, Boon városka
a busz nem tudom mennyi idő alatt érne ki velünk, de tuti lenne vagy 16 óra
nemhogy repülővel mennénk, 35-ből megvan oda-vissza wizzairreljaja, a kb 120k tartalmazza a buszon a piát-kaját, a buszutat oda-vissza, háromnapos bérletet, meg before-after bulikat, meg a szállodát
de kb ugyanennyi költőpénz se árt, pont a belgáknál... jóféle csokik, serek -
pohár
félisten
hát igen, de ebbe a szállás is benne van, amivel nem neked kell szarozni, keresgélni, csak a kezedbe nyomják a szobakulcsot
kaja-pia a buszra, plusz még a szervezőknek is marad a zsebében valami, szerintem korrekt, főleg úgy, hogy tavaly majdnem 135€ volt a háromnapos bérlet magában, plusz 25€ a kempingjegy, szóval szerintem nem vészes...200€ volt a háromnapos VIP jegy, eléggé megéri azt hiszem
-
pohár
félisten
éééés nyíjjá ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 27.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged