Hirdetés
- Ryzen 5800x
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az tény, hogy a Samu "Ókos" tévéje elhasalt az igazi "okosas" teszteken, mert szimulálja a nagy tudást. - Kurvadrágán.
A felkészített tévéknek meg a kiegészítője annyira drága, hogy egy PC-t is kaphatsz azért.Nagy Hype és igen szép szórólapja volt nekik, de az egyik samus srác pont nálam bérelt szobát - és ő mondta, hogy "nem nagy szám" "ez még nagyon béta" "ne vegyem meg".
Úgyhogy ez még nem kezeli jól az univerzális adatfolyamokat.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
doggie
aktív tag
válasz Polarstar #13 üzenetére
Speciel én el tudom képzelni, hogy Nagyi ezen (skype) keresztül videotelefonál az unokákkal, gyerekekkel, mert úgy gondolom kevesebb számtech. ismeret elég hozzá, mint ha egy laptoppal tenné ugyanezt és nem is kell plusz eszközt üzembeállítani.
Ez szerintem vitathatatlan."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
kzkz
őstag
Samsung Smart Tv-m van, teljes böngészős, de a smart funkciója egy fos, olyan lassan tölt be mindent, hogy az ember inkább nem használja.
Egyedül a Skype ér benne valamit. Most vettem hozzá egy webkamerát, persze nem 40e-ért újat, hanem a vaterán 12ért egy bontatlant. Na ez szuper, autofókusz, a hangátvitel király, tökéletesen érzékeny. Ez az egy ér benne valamit, a többi használhatatlan!
Viszont a smart és a nem smart között 6-10eFt a különbség, és ekkora árnál már ez nem számít...
[ Szerkesztve ]
-
Használj okostelót és felejtsd el a távirányítót, az nem arra van kitalálva.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
zsigus
őstag
válasz Polarstar #13 üzenetére
Ezt mondom én is.
Ha kényelmesen szeretne valaki böngészni akkor kell hozzá egér és billentyűzet (távirányítóval nekem már az is idegesítő volt, hogy a mail címemet és a jelszavamat bepötyögjem amikor regisztráltam egy accountot a TV-n (és PS3-on is, bár ott egy picit jobb sztem). De böngészni, azt hiszem soha nem használnám (bár speciel az enyémen sincs böngésző). Egér nélkül pedig negyed óra mire leérek az oldal aljára mert minden hivatkozáson végig kell menni. Olyan mintha PC-n a Tabbal böngésznék (ezt is próbáltam, bár nem TV-n hanem PSP-n, de ugyanaz vagy még rosszabb lehet, távirányítótól függ).Ezért mondom, hogy megfelelő eszköz nélkül nem ér semmit a TV böngészője, és ha valaki használni szeretné normálisan akkor vegyen még hozzá vezeték nélküli bill./egér párost, ráadásul kanapéról ez sem a legjobb.
A videó/zene tartalmakat megértem, és persze vész esetére nem rossz dolog a böngésző, de ha valaki ilyen TV-t vesz sztem van még olyan eszköz a PC-n kívül is (vagy még egy PC) amiről el tudja érni a netet sokkal kényelmesebben mint ha ezt a TV-n tenné.
A Skype-ot viszont nem értem. Bár igaz, hogy a TV-k többségéhez amelyek el tudják érni a netet 35-40 ezer Ft egy webkamera (ami egy átlag webcam árához képest egy vagyon), de ez még akár hasznos is lehetne.
#12 dezz: Az egyik a Book Place (egy videóban benne van), a másikat nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ismerőseim vettek Smart tévét.. Jó sokan! /Akkkor még volt pénzük./
Egy sem használja internetre vagy skype-ra. Ki sem próbálták.
És még a gyerek sem.
Asztali gépben van. Telefonban van. iPad-ban van. (fax-)Xoomban van.
Tévében mi a ráknak? És ezt már nem én mondom - ők állítják.
-
dezz
nagyúr
Az alsó kis négyzetek alapján van még két terület, ami nem szerepelt a felsorolásban, azok vajon mik lehetnek?
-
nicu71
addikt
Hát ha megvesz az ember x összegért egy ilyen tévét,amihez van internethozzáférés,és büszkén hirdeti magéról ,hogy "smart" akkor már elvárható hogy legyen benne böngésző is!Hátha mégis használná a júzer.Inkább legyen benne olyan, amit ritkán használok,minthogy amikor kellene ,akkor nincs.
Pl. váratlanul tönkremegy a pc,és valamiért muszáj lenne megnézni az emailt/és mondjuk nincs smarttelefon sem/.
stb stb."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
banhammer
veterán
Nem értem, hogy miért maradt ki a böngésző a kínálatból.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nagyúr
Nem vagyok biztos, hogy mellényúltak..
Skype és böngésző a mobilokon van.
A többség inkább azt használja.
Én így jártam volna el: Megnézem az utcán és bekéreckedek egy pár helyre, hogy ki-mit csinál a TV-n, telefonon.
Úgy gondolom, hogy a fejlesztő szeme nyitva volt!Max a műsorujság elérése miatt lehet egy kicsit sírni, mert a nálam lévő 98(mi a faxnak!) csatornából párat kivéve gőzöm sincs, hol lehet megnézni a műsort!
A teletex eddig jó volt - mostmár alig van pár helyen.A Kínanetvörk, Telefranc, Aldzsazira /nótaTV!!!!!/ valahol nem érdekel....
-
zsigus
őstag
Azért a képet elnézve nem egy DOS-os design-ról van szó, szóval nem értem a fanyalgást. Egyébként aki emiatt választ TV-t arra lenne egy-két keresetlen szavam.
A böngésző pedig megfelelő kontroller nélkül mit sem ér, ráadásul egy dolgot tudnék elképzelni ami miatt használná a többség egy TV-ben, az a TV műsor megtekintése, de erre ott az EPG.
A Skype esetleg érne valamit, de ha nincs beépített webkamera akkor egy Mo.-i átlag ember nem hiszem, hogy foglalkozna vele (persze nem is mi vagyunk az elsődleges célcsoport), mert minden gyártónál csak egy-két elég drága webcam-al működik, bármit nem lehet rákötni (vagyis rá lehet, csak működni nem fog).
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Hülye biztos TV hülyéknek Viccet félretéve szomorú.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Szeretem ha csillog,villog az sem baj ha komplikált. Rossz útra tévelygett a Toshiba.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest