Pofonegyszerű lesz a Toshiba idei Smart TV rendszere

2012 egyes tévégyártók szerint a Smart rendszerek éve. Ennek megfelelően a gyártók tévéibe épített okos megoldások csillognak-villognak, tele vannak alkalmazásokkal, kivéve a Toshibát, amely teljesen más utat választott.

Toshiba Smart TV
Toshiba Smart TV

Öt nagy csoportot hoztak létre. Ezek közül a Video Place a különféle audiovizuális anyagok, esetleg fizetős tartalmak streamelésére szolgál, illetve innen lehet közvetlenül elérni a YouTube-ot és a hozzá hasonló videomegosztókat. A Music Place-ben az internetrádiókat és zenei adatbázisokat gyűjtötték össze. A Social Place-be került egy Twitter és egy Facebook kliens. Ezek használata pedig valószínűleg nem is lesz bonyolult, hiszen már a tavalyi modellek egy része is támogatta az USB-s billentyűzetek és egerek használatát.

A News Place-be zsúfolták a támogatott hír-, kulturális- és sportoldalakat, a Game Place pedig értelemszerűen különféle játékokat kínál. Ezek között megtalálhatóak az egyjátékos anyagok, de állítólag lesznek olyanok is, amelyekkel egyszerre többen, a hálózati kapcsolat bevetésével lehet majd szórakozni. Viszont ennyi, ezzel vége is. Tehát nincs alkalmazásbolt, Skype támogatás, de még a böngésző is kimaradt. A Toshiba-féle Smart rendszert a májusban boltokba kerülő VL20 széria tagjainál lehet majd először közelebbről is megnézni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés