- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
janakbacsi #1025 üzenetére
Elvileg megoldja egy szoftverfrissítés. 12.5.3 már jó lehet.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janakbacsi #132 üzenetére
Nálam nem, vagy nem úgy mentek, ahogy EU ROM alatt most mennek.
De lehet hogy megnézem ismét a 7.8-as crDroid-ot, a nejem telójára az ment fel tegnap, aztán közben megint "elkapott a hév", hogy mennyire kafa az egész.
Hátha most sikerülne mindent beállítani benne az elvárásaimnak megfelelően.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janakbacsi #126 üzenetére
Itt (most) minden Google Play cert, Safetynet, egyéb klappol, a Hívásrögzítés úgy (olyan formában) működik, ahogy nekem szimpi. Az akkuidő szuper, a Gyorstöltés megy.
Ami meglepő módon nem úgy megy, ahogy crDroid alatt ment, az az OTP Simple, ami nem dob fel fizetéskor semmiféle üzenetet.
És ami nagy bánatomra szintén nem megy, Nova Launcher alatt a Kézmozdulatokkal történő navigáció.
Ez crDroid alatt ment szépen, alapból.Itt eddig bármit próbáltam, nem megy. A Play áruházból letöltött csodák is csak ideig/óráig mentek (bizakodtam...), de aztán egy Restart után visszaállt minden a Gombos vezérlésre.
Hagytam a fenébe, most gombozok.
De a crDroid önmagában szuper, a nejem Redmi 4X telójára most azt tolom fel, arra már régen nincs hivatalos frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest