Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
A fogyasztás sokat számít, és ahogy D@niel is írta az amoled a legnagyobb különbség nem az a +- 3 fps a 860-hoz képest. Takarékos proci-->kevesebb töltögetés vagy 35-85% közti használat --> kisebb aksi degradáció. Én ilyeneket is nézek nemcsak a szintetikus tesztet. Azt aláírom hogy X3 pro-ról én se váltanék. A maga nemében az egy bitang jó gép, és van hozzá minden, még aicp rom is android 13-mal.
Ja még egy, akinek X3 Pro-ja van, sokan azon sírtak, hogy az X3 nfc-nek meg jobb volt a kamerája (és jogosan amúgy). Hátha most összejön egy termék ami az elmúlt 3 év pocóihoc képest semmiben nem visszalépés -
ktommy91
addikt
CPU és GPU fronton is kicsit erősebb és takarékosabb a 778G. 5G valóban előny, viszont a wifi6-ot megint kispórolták a poco-ból(már az x3 pro is tudná). Én sem rohannék a boltba érte, pláne nem magyar áron. Mivel ez a helyzet a piacon, én nem is nagyon fogok új telefont venni. Decemberben 55k-ért ment el az 1.5 éves x3 pro-m és 100k-ért kaptam egy 3 hetes 11T pro-t(kínai "garanciával"). Bár abba SD nem megy(nincs is rá igényem) és kell egy 3 dolláros toldat a jack-hez, de minden szempontból erős a kontraszt az x3 pro-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest