Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Én aláírom, hogy a melegedés, és a fogyasztás / töltés gyakorisága nagyon fontos egy telefonnál. Nálam ez egyébként nem drámai az X3 Pro esetében, de való igaz, hogy én nem is nyüstölöm agyon.
2021. augusztusi a teló, és még most is 89%-ot ír akku kapacitásra az AccuBattery, de úgy hogy új állapotában is csak 92%-ot adott meg rá. Jelenleg is minden 2., de néha csak 3. napon töltöm. Nem szoktam a 20-80%-os pöcsöléssel bajlódni, hanem általában 10% körülre, vagy az alá is engedem, és onnantól töltöm 100%-ra. Viszont nem a gyári gyors töltőjével, hanem egy 10W-os Xiaomi töltővel töltöm.
Melegedni nálam nem szokott, igaz én FPS gamingre nem használom, csak kis alap telós játékokat szoktam rajta tolni, amik azért annyira nem izzasztják meg. Szóval ezeknek a kritériumoknak nálam a X3 Pro is megfelel jelenleg.
A kijelző valóban lehetne jobb, de emiatt nem váltanék telót, csak ha megadja magát. Bízom benne, hogy ez minél később érkezik el. Addig is meg próbálok vigyázni rá ahogy csak lehet. -
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Az ilyen "akkukímélő" hozzászólások mindig eszembe juttatják az egyik OnePlus topikban olvasottakat.
Miszerint voltak páran, akik figyeltek az akkura, páran, akik nem. Pár évvel később kiderült, hogy a nagy odafigyelés mindössze pár % akkukapacitást jelentett.
Szóval szerintem ennek sok értelme nincs.
Az eszköz van értem, nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest