Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Ma feldobott nekem valami értesítést, hogy rendszer szoftver frissítés sikeres, és mikor rányomtam valami olyasmi volt, hogy android biztonsági rendszer frissítése sikeres. Utána belementem a rendszer adatokba és ott viszont ugyanúgy 2023.01.01-es android biztonsági állapotot mutat. A frissítési előzményeknél is csak egy 2023.12.21-es MIUI biztonsági kiegészítő frissítést mutat utolsónak. Most akkor mi volt ez?
-
D@niel
addikt
válasz
Freiherr #5738 üzenetére
Ha komplett a csomag (akkumulátor, kis méretű csavarhúzó, műanyag felpattintó a hátlaphoz), akkor csak hajszárítóra (hogy kiengedjen a ragasztás) + speciális ragasztóra van szükség az újra ragasztáshoz. A hátlappal óvatosan, meg tud repedni.
Szerintem célszerű bedobni a sarki gsm-be, ahol minden van és rutin mozdulat.
-
Freiherr
őstag
Megrendeltem az új gyári akksit , bízom benne, hogy fasza lesz.
Nézegettem más telokat, de arra jutottam, ebben a gepuban még van 1-2 év minden tekintetben -
D@niel
addikt
A chrome nem fut natívan 120 fps-el, még ha a 120 be is van állítva a kijelzőnek. Külön meg lehet adni appoknak az értéket, de a chrome így is max 90-el... recseg. Nekem a 90 nem túl folyamatos. Ha neked sem, máris mondom:
Chromeban beírod ezt:
chrome://flags
Nyomsz egy entert.Elő jönnek a flags-ek, itt a keresőbe kezd el beírni:
android surfacecontrol
Ezt állítsd disabled-ra.Ezután kér egy újraindítást.
Kész immáron 120-al, teljesen folyamatos ✅Ugyanitt az alábbiakat használom és ajánlom, szintén a keresőbe kezd el írni a flags nevét:
Dark mode - nevéből adódóan sötét mód, a cielab-alapú a legjobb szerintem, nem módosítja a színeket, kizárólag sötét mód mindenhova.
Paralel downloading - ezzel minimálisan gyorsabb a letöltés.
Smooth scrolling - finom görgetés.Ezek PC-n, miui-n, bármelyik customon, de szerintem még ios-en is működnek.
-
Z_A_P
addikt
Szerintetek mi a tokom foglal ennyit a system + system files-bol?
Ez egy gyari MIUI Global 13.0.1 Stable (SJUEUXM)
Azert durva hogy kozel 64GB a system, ha 64-es lenne a telo akkor nem ferne ra semmi, wtfHa rabokok a System files-re, akkor bejon hogy
System logs: 0 B
Other: 48.36 GBHmmm, mondjuk az Apps and data az biztos hogy nem jo
-
törölt tag
-
törölt tag
BUÉK mindenkinek és problémamentes használatot kívánok+Stabil custom ROM-okat 2024-ben is.
-
junior11
veterán
BÚÉK mindenkinek!
-
BUÉK! Legyen még sok év ebben a telefonban!
-
yanna
addikt
És persze BUÉK márkatársak!
-
Sanki
Topikgazda
válasz
headhunter #5706 üzenetére
Ha már gyorsan merül vagy kikapcsol random.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest