- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Logitech Z906
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xb12x
tag
válasz Devilstudio #1060 üzenetére
Az álló fehér készülék? Advanced settings - Security - Port forwarding.
De nálam most pl szürke a 'new rule', pedig korábban biztosan használtam. Lehet hogy letiltotta az UPC? Amíg ubuntus volt a szerver, addig kézzel be kellett állítani, de mióta win10-en fut azóta simán megy. Eltekintve néhány rövid ideig tartó esettől, amikor az istenért sem ment a külső elérés, majd megjavult magától. Persze tudjuk régóta, hogy a számítástechnika nem egzakt tudomány -
richfuel
csendes tag
válasz Devilstudio #1060 üzenetére
Váltanod kell ipv6 ról ipv4-re. A szolgáltatónál kell kérni. ipv4 alatt megjelenik a port nyitási lehetőség. Használd a my upc-t, vagy ha nincs, akkor hívd az ügyfélszolgálatot.
-
enginev3.0
félisten
válasz Devilstudio #1065 üzenetére
Mi a cél?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Devilstudio #1071 üzenetére
És ez?
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Devilstudio #1073 üzenetére
Értem, de itt sem éred el? Én ezt is használtam egy időben
Egyébként a routeredben nem látod, hogy milyen portot nyit a plex magának ?
Androidos szoftverbe belépve sem éred el?
Mondjuk az ipv6 részhez nem értek, de IPV6-tól függetlenül is el kell érned távolról szerintem valamilyen maga által állított porton
-
szpali
addikt
válasz Devilstudio #1104 üzenetére
upnp engedélyezve van?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Jano_023
őstag
válasz Devilstudio #1104 üzenetére
Szia, nekem az volt a gond, hogy a portot továbbítani kellett a routeren és utánna a hálózaton kívülről is láttam a szervert. Nekem is upc van.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
interstate76
addikt
válasz Devilstudio #1295 üzenetére
Transzkódolás nélkül a Syno is bőven elég kellett volna legyen a feladatra.
A transzkódolás elkerülése nem mindig egyszerű: szerver- és kliensoldalon is be kell állítani, és még akkor sem biztos, hogy sikerül. Én pl. egy Xbox One S-sel szívtam nemrég, mert hiába vitt volna bármit önerőből, röhögve, az xboxra írt plex kliensprogramban nem lehetett "Forced"-ra állítani a "Direct Play" opciót, csak "Enabled"-re, és ez nem volt elég neki. Eközben ugyanerről a szerverről, ugyanezekkel a szerveroldali beállításokkal, ugyanezeket az anyagokat röhögve tudom lejátszani egy kb. 10 ezer Ft-os, androidos mini pécén (LAN-on belül nem használom a Plex-et, de kipróbáltam, és a droidos kliensprogival transzkódolás nélkül le tudtam játszani az összes filmemet).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
pap
senior tag
válasz Devilstudio #1298 üzenetére
Szia,
a transcoder quality-t mire érdemes állítani?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
válasz Devilstudio #1301 üzenetére
Én erre gondoltam...
automatic
prefer higher quality enconding
prefer higher speed enconding
make my CPU hurtAsus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Keksz
senior tag
válasz Devilstudio #1298 üzenetére
"Automatic"
Ezt érdemes megnézni, hogy hivatalos lejátszókkal mi megy, mi nem megy:
[link]A legjobb a PC-s "plex media player"
:-D[ Szerkesztve ]
-
fravik
tag
válasz Devilstudio #3239 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
sugarforce
addikt
válasz Devilstudio #3241 üzenetére
Jogosultsagok rendben vannak?
-
gyugyo79
addikt
válasz Devilstudio #3241 üzenetére
Próbáld meg a Dockert. Nekem Synologyn abban fut teljesen jól. Igazából ott frissült Tautulli-vá a PlexPy.
LinuxServer.io -sat válaszd a konténerek közül ha jól tudom az a hivatalos is. QNAP ot nem ismerem ezért többet nem tudok viszont ha úgy megy mint a Synologyn akkor kb beállítod, hogy milyen helyi porton legyen elérhető meg, hogy induljon a NAS indulásakor automatikusan, utána ezen porton ( http://NASIP:beállított_port ) már el is érd és csak be kell állítani a webes felületén át ...[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Devilstudio #3256 üzenetére
A pluginek github oldalan van telepitesi leiras. Amugy plugins mappaba kell bemasolni a plugin mappajat es atnevezni a leiras szerint, majd plex restart es megjelenik az agentek kozott.
-
eastsider
nagyúr
válasz Devilstudio #3256 üzenetére
pl ez: sub-zero bundle szerintem mindent visz.
mostmár tényleg szinte mindenhez talál magától feliratot.plex for kodi addonra nem lehet valahogy ráerőszakolni, hogy ne kelljen mindig letöltenie a thumbnaileket a tartalmakhoz? rasplexben van ilyen opció, ha jól emlékszem
-
eastsider
nagyúr
válasz Devilstudio #3259 üzenetére
egyébként hivatalos pluginek között is fel lehet rakni GUI-m
-
MasterMark
titán
válasz Devilstudio #3261 üzenetére
Ez nincs transzkódolva, a videó direct stream ott írja.
A konténer az amit a neve is leír, ez foglalja össze a videót-hangot-feliratot-adatokat stb. Azt viszont át kell alakítsa, mert nem ismeri az MKV-t adott esetben a másik oldal. Ebből gond nincs, ez így teljesen jó.
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
válasz Devilstudio #3259 üzenetére
supersubtitles
Az opensubtitles meg alapbol benne van a plexben, csak be kell jelentkezni az agent beállításaiban az openre. -
sugarforce
addikt
válasz Devilstudio #3277 üzenetére
Plex mappajat keresd meg (altalaban /var/lib, de van hogy /home/usered/ mappaban van. A plug-ins support mappaban lesz a databases mappa, abban van.
-
MasterMark
titán
válasz Devilstudio #5842 üzenetére
Kinek? Te pénzért árulod idegeneknek a torrentezett könyvtárad?
Switch Tax
-
Keksz
senior tag
Ennyiből az összes ftp, torrent kliensnek is vége lehetne. Hiszen abból is van több, ami másoknak elérhetővé teszi fájlok megosztását. :-D
Most Plex, holnap Emby, az után meg valami más. -
sugarforce
addikt
Nem. Max ha penzert osztod meg a letorrentezett filmeket sorozatokat.
-
Viszlát
addikt
válasz Devilstudio #5855 üzenetére
C8-n és E8-n nem (szoftver elvileg ugyanaz), mondjuk nem is tapasztaltam korábban sem ilyet.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
enginev3.0
félisten
Nincs ilyen gond, bár nem oled tv de van 2 LG is itthon
-
UberMutant
őstag
korábban volt ilyen gond, most már nincs.
-
MikeRenton
tag
„We reached out to the company, which informed us that it respects user privacy as well as rightsholders’ rights.
“We take our customers’ privacy extremely seriously. Per our terms of service and privacy policy, libraries are owned and managed by our customers, and we have no access to the contents of their files,” a Plex spokesperson informed TorrentFreak”
Nincs gáz
-
gyugyo79
addikt
válasz Devilstudio #6531 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Devilstudio #6558 üzenetére
Where is the Plex Media Server data directory located?
QNAP:The exact data directory location can vary from system to system. To access it, connect to the Console of QNAP via SSH and then enter:
getcfg -f /etc/config/qpkg.conf PlexMediaServer Install_path
From the result given to you, then add /Library/Plex Media Server to the end of it. You might end up with a path like the following (this is just an example!):
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/PlexMediaServer/Library/Plex media Server
Plex QNAP FAQ
Q18: Making it easy for the future -részt ajánlom figyelmedbeNekem nincs Qnap -om.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
konigjanos
senior tag
válasz Devilstudio #9109 üzenetére
új router nem opció?
-
MasterMark
titán
válasz Devilstudio #9109 üzenetére
Valamit rosszul állítasz be a port forwardnál.
A port checkelő oldalak nem sokat érnek, csak akkor mutatja nyitottnak, ha van a port mögött serivce.
Switch Tax
-
Devilstudio
tag
válasz Devilstudio #9112 üzenetére
Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
MasterMark
titán
válasz Devilstudio #9114 üzenetére
External host maradjon üres, vagy 0 végig.
External és Internal port legyen ugyanaz ami a plex-nél is meg van adva. Az Internal host pedig ahol a plex van.
Switch Tax
-
válasz Devilstudio #9116 üzenetére
Hülyeség van azon a képen, h működött eddig?
Ez van beállítva szavakkal:
A router továbbítja az internet felől* érkező kérést (ami a 00000 portra mutat*) a 111.111.1.111 ip című gépnek* a 11111 portjára.* gondolom bárhonnan csak mert ilyen ip cím nincs, 4x 3 szám egy ip4 cím
* ilyen port nincs de lehet azt jelenti, h bármelyik portra érkező...
* ilyen ip cím sincs[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
mgTerminator
veterán
válasz Devilstudio #11534 üzenetére
A Mi box S viszi a 4K-t bár sosem próbáltam, mert nem töltök 4K-t, de mivel a tv tudja a felbontást így a box is arra van állítva.
-
blakey
titán
válasz Devilstudio #16409 üzenetére
Semmi baja nincs a táblagépnek, egyszerűen így van megírva az Androidos kliens, ennyit tud.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Patice
nagyúr
válasz Devilstudio #16409 üzenetére
A Samsung tabra rakott Plex app azt jelenti le a szervernek, hogy alig, vagy nagyon kevés dolgot tud csak lejátszani natívan.
Samsung támogatás hiánya.
Plex kontaktálja a gyártókat, hogy megkapják mely eszközüknél mi működik.
Aztán a gyártó vagy válaszol, vagy inkább nem. (Apple úgy látszik megadja)
Lehet más lejátszó programot kell használnod.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
blakey
titán
válasz Devilstudio #16412 üzenetére
Kodi alá felteszed a PM4K kiegészítőt, feltéve, hogy továbbra is Plexet szeretnél használni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Devilstudio #16416 üzenetére
Távoli elérés be van állítva a szerveren?
-
blakey
titán
válasz Devilstudio #16416 üzenetére
Ahhoz engedélyezned kell a távoli hozzáférést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Wise (ex-TransferWise)
- Proxmox VE
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest