Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Ezt néztem én is, a hátránya, hogy limitált a sávszélessége a free-nek.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Nem értem miért,de a munkahelyen nem kapcsolódik a publik szerverre. El timeout-ol. nslookup-al megnéztem és az országon kívül hasal el a kapcsolat (A bix szerveréig még eljut). Itthon, meg megy gond nélkül.
Volt már switch reset, ami a szobába van. Mit kéne még tennem?
-
A napokban találkoztam ezzel a programmal. Jah, használhatod ingyenesen, csak akkor címlistád nincs, ha jól vettem ki
Egyébként az AnyDesk-nek és TeamViewer-nek onnantól remek alternatívája, ha több felhasználó használná azonos időben. Egy felhasználós módban az árazása a két rivális között található félúton.
-
Én a fizetős teamviewer után az ingyenes dwservice-re tértem át. Annyira nem gyors mint az anydesk vagy a teamviewer, de sokkal könnyebb használni.
-
Köszi szépen az ajánlót! Teamviewer 12 óta nem bírok újabbra áttérni mert az újakban mindig van valami hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Elég sokáig a TeamViewer-t használtam, majd később az AnyDesk-et távoli számítógépek vezérlésére, egy ideje...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest