- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Sirandrish #21 üzenetére
Szerintem ne reménykedj, nem fogja. Már az is önmagában nagy csoda számomra, hogy a Codba belerakták a támogatást, mert Battlefieldekből vagy más FPS-ekből évek óta hiányzik a funkció.
Mondjuk Unchartedet úgy játszanám én is legszívesebben, hogy platformos részeknél kontroller, lövöldözős részeknél meg egér. Ezért én sem rakom ezeknél a játékoknál a nehézséget easy vagy medium fölé, mert tudom jól ha sok ellenség jön egyszerre és pontosan kell célozni gyorsan akkor bedarálnak. Mondjuk Uncharted 4-ben ez nem gond, mert aim assisst képes fullosan rálockolni az ellenségre, de az meg már-már unalmas, mert csak a ravaszt kell húzkodni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Deck
titán
válasz SzekiRicsi #14 üzenetére
Ezekhez a játékokhoz k+m? Jót nevettem rajta, köszi
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #19 üzenetére
Elég ha támogatja majd, és nem kell az első napon
Most koncentráljanak csak arra amire kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #19 üzenetére
Hori meg tàrsaival még mindig lehet szerencsétlenkedni ha valaki nagyon akarja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Most miután (gondolom) vért izzadtak,hogy normális áron összehozzák a kitömött dualsense-t majd biztosan egér+szintire fogják írni a játékokat
azt az idōt tolják csak a hapticbe
#imsorryforyoubut...Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
legenda
Az addig rendben van, de mivel én konzolon csak (szinte csak) EX címeket tolok, így elég gyengén célzok még így is. Pl egyiknek sem mernék nekimenni legnehezebb fokozaton, mert tudom hogy fixen ledarálnának a francba. Még a LoU csak-csak, mert ott elég sokat lehet sunnyogni, de az UC tuti felejtős..
Meg teljesen mindegy...egérrel ügyesebb vagyok
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
lmno
őstag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Az Uncharted meg a TLOU pont nem igényel expert célzást, mindkettő full kontrollerre lett tervezve.
-
Sirandrish
legenda
Nekem sem áll szándékomban eladni vagy ilyesmi. Főleg hogy konzolokat 99%ban csak az ex címek miatt tartok. Nekem mindenre kényelmesebb a bill+egér...
Talán a sport és autós játékokat kivéve, de azokat nem nagyon játszomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
Utólag màr nem raknak bele K&M tàmogatàst. Föleg nem az említett jàtékokba. Én most vettem PC-t és iszonyatosan kényelmetlen újra K&M-szal jàtszani. Le is töröltem minden jàtékot a 'csàba. Jàtszon az PC-n aki akar. Én nem fogok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
SzekiRicsi
újonc
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Tehát elvileg a játékok támogatásától függ.Az általad említett exkluzív címek mellett én szívesen kipróbálnám a Spiderman illetve God of wart is billentyű+egérrel,de úgy érzem falakba ütközés lesz a vége.Várjuk ki a végét,a gépemet azért még egy ideig biztosan nem vágom zaciba.
-
Wesder
félisten
válasz SzekiRicsi #11 üzenetére
Màr jó pàr éve a fejlesztőkön múlik, csak sz@rnak rà. A konzol tàmogatja a K&M-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz SzekiRicsi #11 üzenetére
Megmondom őszintén, sose ástam magam mélyebben bele a témába, de tegnap megnéztem ezt a videót, és elképedtem. És gondolom ennél már csak jobb lesz, ha ez lehetséges..
Engem mindenesetre meggyőzött...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SzekiRicsi
újonc
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Ps5-höz lehet majd normálisan egér+billentyű kombót használni, vagy már a jelenlegi generációhoz is működőképes?Mert eddig fórumokon olvasgatva elég megosztó tapasztalatokkal találkoztam.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Sirandrish
legenda
Engem gyakorlatilag minden EX cím érdekel majd jobb teljesítményen.
Emellett tudom hogy szentségtörés, de mivel már nagyon is jól működik, ezért tuti hogy beszerzek majd hozzá egy egér+bill kombót, mert nem vagyok túl penge az analogos célzással, így ilyen Uncharted, Last of Us biztos hogy még nagyobb élmény lesz számomra...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Mivel lesz BC, így már nálam itt bukik egy boxra váltás. Több száz játékom van digitálisan amiket szívesen játszanék jobb teljesítményen. Pl egy Warframe-et (nem Sony ex tudom) szívesen megnéznék stabil frame-el mostmár, mert botrányos ahogy fut konzolon. Biztos lesz külön Ps5 változat is amitől földhöz vágom magam.
EX téren pedig a HZD 2 érdekel.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
legenda
Nagyon nagyot kéne durrannia annak a Series X-nek, hogy egyáltalán felkeltse az érdeklődésemet. Nekem elég a Sony meg a Nintendo...meg a PC
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Kisebb lesz mint a Series X.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Shepard
tag
"… érdemes lesz fejhallgatóval nézni a bemutatókat." Nofene, akkor már itt is promózzák majd az új hangzást, amit korábban beharangoztak?
-
Sirandrish
legenda
Egyre nagyobbak az elvárásaim
-
konikan
aktív tag
Ideje volt már.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
GodGamer5
addikt
ALIG BíROM KI ADDIG!!!!
Reméleg a gépet is bemutatják, mert ha csak játékot mutatnak, az is nagy fail lesz.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
törölt tag
Remélem már nem halasztják.
-
félisten
És ha akkor is balhé lesz megint tolják? Kamu.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER Twin Fan 3 hónap garancia, számla!
- Gameboy Advance SP töltők
- Vezeték nélküli billentyűzet és egér (Dell Premier KM7321W)
- Értékcsökkent Hp nagyon gyors laptop LCD :15.6 CPU:6200U RAM: Új 8GB DDR SSD: 256 GB SSD Videókárt
- Hyperx alloy fps origin 60 + keycaps (átlátszó bill szett , fényesebb )