- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
Szerintem ne reménykedj, nem fogja.
Már az is önmagában nagy csoda számomra, hogy a Codba belerakták a támogatást, mert Battlefieldekből vagy más FPS-ekből évek óta hiányzik a funkció.
Mondjuk Unchartedet úgy játszanám én is legszívesebben, hogy platformos részeknél kontroller, lövöldözős részeknél meg egér. Ezért én sem rakom ezeknél a játékoknál a nehézséget easy vagy medium fölé, mert tudom jól ha sok ellenség jön egyszerre és pontosan kell célozni gyorsan akkor bedarálnak. Mondjuk Uncharted 4-ben ez nem gond, mert aim assisst képes fullosan rálockolni az ellenségre, de az meg már-már unalmas, mert csak a ravaszt kell húzkodni.
-
Deck
titán
válasz
SzekiRicsi #14 üzenetére
Ezekhez a játékokhoz k+m? Jót nevettem rajta, köszi
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #19 üzenetére
Elég ha támogatja majd, és nem kell az első napon
Most koncentráljanak csak arra amire kell -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #19 üzenetére
Hori meg tàrsaival még mindig lehet szerencsétlenkedni ha valaki nagyon akarja.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Most miután (gondolom) vért izzadtak,hogy normális áron összehozzák a kitömött dualsense-t majd biztosan egér+szintire fogják írni a játékokat
azt az idōt tolják csak a hapticbe
#imsorryforyoubut... -
Sirandrish
legenda
Az addig rendben van, de mivel én konzolon csak (szinte csak) EX címeket tolok, így elég gyengén célzok még így is. Pl egyiknek sem mernék nekimenni legnehezebb fokozaton, mert tudom hogy fixen ledarálnának a francba. Még a LoU csak-csak, mert ott elég sokat lehet sunnyogni, de az UC tuti felejtős..
Meg teljesen mindegy...egérrel ügyesebb vagyok
-
lmno
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Az Uncharted meg a TLOU pont nem igényel expert célzást, mindkettő full kontrollerre lett tervezve.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SzekiRicsi #14 üzenetére
Nekem sem áll szándékomban eladni vagy ilyesmi. Főleg hogy konzolokat 99%ban csak az ex címek miatt tartok. Nekem mindenre kényelmesebb a bill+egér...
Talán a sport és autós játékokat kivéve, de azokat nem nagyon játszom -
Wesder
titán
válasz
SzekiRicsi #14 üzenetére
Utólag màr nem raknak bele K&M tàmogatàst. Föleg nem az említett jàtékokba. Én most vettem PC-t és iszonyatosan kényelmetlen újra K&M-szal jàtszani. Le is töröltem minden jàtékot a 'csàba. Jàtszon az PC-n aki akar. Én nem fogok.
-
SzekiRicsi
újonc
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Tehát elvileg a játékok támogatásától függ.Az általad említett exkluzív címek mellett én szívesen kipróbálnám a Spiderman illetve God of wart is billentyű+egérrel,de úgy érzem falakba ütközés lesz a vége.Várjuk ki a végét,a gépemet azért még egy ideig biztosan nem vágom zaciba.
-
Wesder
titán
válasz
SzekiRicsi #11 üzenetére
Màr jó pàr éve a fejlesztőkön múlik, csak sz@rnak rà. A konzol tàmogatja a K&M-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SzekiRicsi #11 üzenetére
Megmondom őszintén, sose ástam magam mélyebben bele a témába, de tegnap megnéztem ezt a videót, és elképedtem. És gondolom ennél már csak jobb lesz, ha ez lehetséges..
Engem mindenesetre meggyőzött... -
SzekiRicsi
újonc
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Ps5-höz lehet majd normálisan egér+billentyű kombót használni, vagy már a jelenlegi generációhoz is működőképes?Mert eddig fórumokon olvasgatva elég megosztó tapasztalatokkal találkoztam.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Sirandrish
legenda
Engem gyakorlatilag minden EX cím érdekel majd jobb teljesítményen.
Emellett tudom hogy szentségtörés, de mivel már nagyon is jól működik, ezért tuti hogy beszerzek majd hozzá egy egér+bill kombót, mert nem vagyok túl penge az analogos célzással, így ilyen Uncharted, Last of Us biztos hogy még nagyobb élmény lesz számomra... -
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Mivel lesz BC, így már nálam itt bukik egy boxra váltás. Több száz játékom van digitálisan amiket szívesen játszanék jobb teljesítményen. Pl egy Warframe-et (nem Sony ex tudom) szívesen megnéznék stabil frame-el mostmár, mert botrányos ahogy fut konzolon. Biztos lesz külön Ps5 változat is amitől földhöz vágom magam.
EX téren pedig a HZD 2 érdekel.
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Kisebb lesz mint a Series X.
-
Shepard
tag
"… érdemes lesz fejhallgatóval nézni a bemutatókat." Nofene, akkor már itt is promózzák majd az új hangzást, amit korábban beharangoztak?
-
Sirandrish
legenda
Egyre nagyobbak az elvárásaim
-
konikan
aktív tag
Ideje volt már.
-
GodGamer5
addikt
ALIG BíROM KI ADDIG!!!!
Reméleg a gépet is bemutatják, mert ha csak játékot mutatnak, az is nagy fail lesz. -
törölt tag
Remélem már nem halasztják.
-
És ha akkor is balhé lesz megint tolják? Kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest