- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Én múltkor rákerestem mert kíváncsi voltam rá én is, hogy mi az oka annak, hogy meg sem fordult senkinek a fejében ultrawide TV. Aztán találtam róla valamit, hogy 2014 körül voltak rá próbálkozások. Meg is találtam a videót, érdekes amúgy: You NEED An ULTRAWIDE TV!
Összességében elmondható, hogy nem volt rá igény és a gyártók hamar letettek róla. Na de miért nem is lehetett rá igény egyáltalán? A kolosszális ára miatt: 100 000 illetve 120 000 Dollárba kerültek az LG és a Samsung modelljei, ami akkoriban még nagyobb összegnek számított, mint manapság. Aztán később a Philips próbálkozott még, az már „csak” 2000 Dollár körül volt, de kisebb volt a 16:9-es társainál és a dizájn is valami otromba lett, szóval mondanom sem kell, hogy ott vége is lett a dalnak.
-
Én nem várom el - tudom nagyon jól, hogy a konzolok általában a kompromisszumokról szólnak és a Sony még nagyon konzervatív az 1440p (nem) támogatásával is.
Én már összecsapnám a 2 sarkamat akkor is, ha az Acer ED347CKR monitoromat a Playstation 5 vagy Series X 4K-s vagy 1400p-s kijelzőként kezelné a konzol.
Aztán a másik amit konzolokon szeretnék, hogy legyen a játékoknál FOV csúszka - bizonyos játékoknál ez a kérésem is teljesülni látszik(Cod Cold War pl.)
Ha ezek megvannak, akkor onnantól kezdve én már megoldom és széthúzom a képet az egész monitorra. Én Youtubera használok Ultrawide bővítményt pl. és jobban scalel, mint azt sokan gondolnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tajvani multi egyes monitorjainak repertoárja konzol móddal gyarapodik.
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest