- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Sziasztok! Valszeg rossz firmwsre ment fel play on hd mini re! Az ujrainditas soran a nyelv kivalasztasanal meghalt a joszag! Szerintetek mit lehetne tenni? Nagyon koszonom!
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni az AC Ryan Playon HD mini frissítéséhez, ugyanis a legutóbb kiadott gyári frissítés a hivatalos honlapjukról feltett frissítésnél olyan hiba keletkezett, hogy a médialejátszó indításakor csak a mini netes címét látni folyamatosan, már a menübe nem megy be, olyan mintha lefagyott volna.
Hogy lehet ezt megjavítani, vagy egy normális frissítést felrakni?
Előre is köszönöm! -
canniball
nagyúr
válasz
VANESSZA1 #354 üzenetére
Egyrészt mindenki nyaral, másrészt tessék ebbe a topikba átfáradni; ugyan ott sem fogsz elszédülni a sebességtől de inkább ott gyűlnek a tulajok.
Amúgy
- ha HD Ready TV-re gondolsz akkor tökéletes köztük az együttműködés.
- torrentezni (úgy olvastam) nyögvenyelős.
- az új fw-k egy ideje már beszélnek magyarul is...sőt a legutolsó(k) már teljesen máshogy is néz(nek) ki.
- szerverként nem tudom működik-e. -
Látom halott a fórum :-((
-
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a multimédiás lejátszók világában, de lenne pár kérdésem ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Ahogy látom a Playon! -ról írnak a legtöbb jót.
Nekem a A.C.Ryan Playon!HD Mini+ Wlan ami nagyon bejön.
Szeretnék egy ilyet vásárolni, olyan 80-90 euróért láttam.
-Csak azt nem tudom, hogy ha nem HD-s tv-re kötöm rá akkor is lejátssza a filmeket, csak más felbontásban? ( később tervezem HD-s tv-t venni)
-A Mini-k közül csak a ACR-PV73200 - típussal lehet torrentezni?
-Melyik firmware szükséges hozzá ( torrent-hez) ?
-És létezik-e hozzá magyar nyelvű firmware?
-Működik szerverként is? pl: Ha USB-vel egy külső vincsesztert csatlakoztatok hozzá akkor az adatokat máshonnan is el tudom érni, nem csak otthonról? -
Low Noise
senior tag
Megoldódott megtaláltam.
Egyet sajnálok, hogy nem kapott kellő sajtó és netes víszhangot a HD2-es változat, ha hallottam volna a róla azt vettem volna meg.
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Én pár napja vettem egy ilyen lejátszót azaz cseréltem le egy asus hd oplay-t mert mindig leállt i/o hibával. Egy nagy gondom van vele, hogy zavaróan hideg színhőmérsékletű a képe és nem találtam állítási lehetőséget sem a menüjében.
Tapasztalt valaki hasonlót, van rá megoldás esetleg?.
A segítséget előre is köszönöm.
-
rob85
csendes tag
Sziasztok!
Engem a playon hd mini érdekelne. Az egyetlen dolog, amit nem sikerült kiderítenem,
hogy ha olyan erősítővel használom, amin még nincs hdmi, optika viszont van, akkor
a true-hd ill a dts-hd hangsávokkal mit kezd a mini? Le tudja keverni sima dts-re?Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
-
kavboy
tag
Hali Mindenki,
egy mini vasarlasan gondolkodom eppen es lenne egy kerdesem a tulajokhoz, mert van egy adat amit sehol sem talalok. Szeretnek rakotni usb-n egy 2TB wd vinyot es NAS-kent hasznalni. Tudja valaki, hogy milyen sebesseggel tudok majd rairni PC-rol????Ugyanis nemcsak lejetszani szeretnek, hanem megosztani dokiskat, fajlokat ket-3 gep kozott, ezert erdekelne a NAS sebesseg.
Elore is koszi!!! -
ariati
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot egy ideje így a Karácsonyi ebéd után
De arra nem nagyon találtam választ ami nagyon érdekelne - A.C.Ryan mini, WD Tv Live, Eminent 7075dts ezek közül melyik tudja kiadni egy az egyben a DTS Master Audió hangot ? Van 1 tucat 40Gb-os Mkv amin csak DTS MA van ezért keresek egy alkalmas médialejátszót. Erősítőm Onkyo 606 az kezeli az új hangformátumokat. De nem szeretném, ha a lejátszó butítva küldené a Hdmi-n a hangot, hanem nekem egy az egyben tolja az Onkyora.
Kérlek titeket aki tudja ne fogja vissza magát segítsen
-
goranje
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy 2TB WD vinyót kezel-e?
Köszi.
-
canniball
nagyúr
válasz
zsolesz12 #339 üzenetére
Egy próbát megér, itt a legújabb.
-
zsolesz12
csendes tag
Üdv a nagyérdeműnek!
Most vettem egy minit, és azt szeretném tudni, hogy miért nem játssza a hd hangsávokat? Van, hogy lekeveri sztereóra, van amelyiket le sem játssza. A széria vagy milyen kód szerint már az új kiadás, tehát +- os. Ezek szerint tudnia kellene. Vagy mégsem? A fw: 736r3582. Esetleg egy bétára frissítés megoldaná a gondot? -
nagyfejü
őstag
Hali olvasgattan a fórumot és még mindig bizonytalan vagyok.Kellene egy nem túl drága medialejátszó olyan 25 - 30 ezerig.Hd filmek nézése , abból jó lenne ha minden fajtát vinne. Külső vinyórol működtetném tehát lan,wi-fi nem szükséges. A játékos tudja a dts hangot coax on is kiadni az erősitőre, mert bár van optikai csatlakozás az erősitőn de valamiért nem akar működni.
Kb ezeket néztem:-Asus O!play HDP-R1
-A.C.Ryan Playon HD mini
-Eminent EM 7075-DTS
-Asus O!play HDP-R3
-Apacer AL 6070 -
Möhe
addikt
Hali!
A mini,és egy USB-s mobilrack összekötve,az simán megy? Minek azért kiadnom a nagytesóért plusz 15k-t hogy benne legyen a HDD?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok vásárlás elött állok Asus o!play r1 ill a playon mini között vacillálok.
Kérdésem az lenne h ha a minire rákötök egy satás vinyót rákötöm a ruteremre akkor pc-n elérem e a satás vinyót és tudok e rá másolni PCről? Mert ahogy hallom az asusal ez nem kivitelezhető és állandóan ide oda kéne dugdosnom a vinyót ha filmezni szeretnék.
Az a megoldás h távirányítóval 1essével másolom rá a filmeket azt nem igazán teccene -
chop
őstag
Sziasztok!
Youtube streamre létezik firmware?
Köszönöm.
-
SeaShark
tag
Sziasztok!
Sikerült megnéznem és kipróbálnom a WD live-ot és A.C minit is.
A személyes tapasztalatok után a minire eset a választásom.
Ahol néztem ott felhívták a figyelmemet, hogy a miniből van egy új változat amiben újabb hangvezérlőchip, állítólag a dobozon is jelezve van valahogy de azt, hogy hogyan azt nem tudták megmondani
Tegnap eladtam az asztali dvd felvevőmet és minél hamarabb szeretném megvenni a cucust.Itt kéne egy kicsi segítség.
Valaki ezt esetleg tudja?:
Hol lehet biztosra az új verziót kapni.
Mi lehet a dobozra írva.(mivel jelölik, hogy ez az új,esetleg képet is feltudna rakni)Segítségeteket előre is köszönöm.
-
SeaShark
tag
Hi!
Két médialejátszó között őrlődöm az egyik a A.C.Ryan PlayON!HD mini és a WD tv HD live. Érdekelne és egybe nagy segítség lenne, ha valakinek volt mindkettővel tapasztalata és azt megosztaná velem. Nem igazán tudok dönteni mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
A segítséget előre is köszönöm
-
pentium4
senior tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem felétek:
az optikai kimeneten tudja az 5.1-et?
mert az oplay nem tudja és csak szaros 2sávot nyom a xonar d2-mnek, igy nem valami jó a filmezés! bár az asus nem tudja az 5.1 et, mert semmi logo nincs rajta, sztem nem fizették meg a dolby és dts licence-ét! szégyen!
várom válaszotokat!
kösziP4
-
andras12
csendes tag
Hello,
Érdekelne a torrent része a gépnek, van valakinek tapasztalata, hogy mennyit bír egyszerre? Jelenleg egy routerrel nyomulok, de az 75db torrentél el kezd lassulni,
leállni. Itt mi a helyzet?
Sok torrenttel mi van ha filmet is néznék közbe? elbírja?
Indulásnál indulnak a torrentek is vagy ezt még nem javították ki?
köszi (ha valaki tudja) -
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt kérdés, de nem találom a választ. Szóval, erre hogy lehet rákötni egy 5.1-es hangfalrendszert? A hangfalrendszeren (erősítő) nincs optikai bemenet, csak 6db rca (5.1) illetve ugyanez 9 pólusú DIN csatlakozón. Ezen kívül sztereó RCA van még. (genius home theater 5.1).
Ha csak szimplán a sztereóra kötöm, akkor az nem lesz 5.1-es. (persze lehet, hogy szól mind a 6)
Eddig gépre kötve használtam, azon volt 5.1-es kimenet, és így jól szólt.Köszi
-
moland007
tag
ez a topic megdöglött
-
Oldmobil
aktív tag
Hahó!
Kinek van egy Minije ki tudná próbálni, hogy kezeli-e a külső DVD meghajtót és lejátszik-e róla _gyári_ DVD_ket is?
Köszi! -
moland007
tag
sziasztok !
a nagyobbik típusban lévő venti állandóan üzemel vagy csak ha melege van ?
tnx
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Múlthéten vásároltam egy Minit aminek a tápja eléggé sípol. Annyira, hogy aludni sem nagyon lehet mellette. Másnak is van ilyen zajos táp gondja, vagy ez egyedi eset lenne?
A hétvégi teszt üzem alatt egyszer sikerült teljesen lefagyasztani. Távkapcsoló jeleire nem reagált semmit. Csak áramtalanitás után tért észhez ismét. Szóval kicsit csalódtam benne.
De ezektől függetlenül a képe azért elég jó mindenféle anyaggal. Felirat a 4312 firmware-el
mkv anyaggal hibázik. Mármint az ékezetes betűk. Divx-nél viszont jó minden karakter.Remélem következőben javítva lesz ez is.
Üdvök. én -
ACmotor
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a hálózati lejátszó ugyanolyan jól kódolja fel a DVD-t 720p-re vagy 1080p-re, mint egy sima asztali DVD olvasó, illetve, hogy ha a laptopom össze van kötve a lejátszóval, akkor a laptopról lejátszhatom a filmet valós időben? -
dezsoke
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Blue-Ray anyagokat milyen formában kezel a lejátszó, különösen a DTS HD MA érdekelne, valamint ilyen formátumú tesztanyagot keresnék
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan firmware-ről, amivel usb-s tv tunert is lehet belőle varázsolni?
Azt láttam, hogy ~80e van ilyen is ezekből, de azt kicsit sokallom..Köszönettel.
-
vtomias
csendes tag
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, ha veszek ilyen multimédiás lejátszót, akkor azt össszetudom kötni a házimozimmal? Azt szeretném, hogy a filmeket továbbra is a házimozi hangfalain hallgathassam. Hogy kell összekötni ezeket? HDMI kábellel? Ha igen pontosan hogyan? A házimozin egy hdmi van. A tv-n 3 hdmi.
Előre köszi! -
bluobluo
aktív tag
válasz
Matrixuser #308 üzenetére
Nem nagyon merek frissíteni, mert van akinél elb*szta az egészet!
Azért köszi!
A mostani gyári beállítás is jó most, a lényeg ami kell most, az jó. -
bluobluo
aktív tag
válasz
Matrixuser #306 üzenetére
ááá
Ez volt a bibi! Köszi szépen!!!
Érdekes, hogy a KMPlayer kezelte az SRT-t gond nélkül.
Tudtam én erről a fájlnév egyezésről csak nem ugrott be, nem néztem, mivel a KMPlayer megjelenítette.
Szóval jó lett a Mininél az SRT, beállítottam az ékezeteket is a central european-al, meg alább a méretét a szövegnek meg az elhelyezkedését -
bluobluo
aktív tag
válasz
Matrixuser #304 üzenetére
Ott kerestem de nincs!
Ez a 3 van:
Englis
romania
felirat OFF -
bluobluo
aktív tag
Azt nem tudom, hogy van 1 MKV, van 1 SRT külön, de ezek 1 mappában, és a Mini nem látja!
Mi a hiba?
Van egy külön beállítás? -
bluobluo
aktív tag
válasz
Matrixuser #298 üzenetére
A Mininél nem tudod SRT feliratot, hogy lehet beállítani?
Tommi000001: a nagy Playon! HD jó szerintem
-
g_miki
csendes tag
válasz
Tommi000001 #300 üzenetére
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a traxdata multimedia station 1080p-vel kapcsolatban? Ránézésre nagyjából ugyanazt tudja, mint a playon HD, csak majdnem 20 ropival olcsóbb, és csúnyább.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest