- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Runner_fxr #37 üzenetére
Éljenek az almák
-
Szerintem ezzel nem mondtál nagy igazságot, nyilván senki sem egy ribancot akar barátnőnek. Bár attól mert visszafogott és nem ribancos még lehet egy sunyi szemétláda. mind1 amúgy nekem sem az ideálom egyik sem, de azért nem zavarnám el őket ha ki akarnák használni a testem.
És szerintem sokan mások sem.
Ja és amúgy szerintem semmi baj nincs a szilikon cicikkel egy bizonyos határig. Az egy remek találmány, csak sokan nem arra használják amire kitalálták hanem túlzásokba esnek. Azért szerintem amikor 2 gyerek után meg erszkedik az asszony melle, senki sem mondaná azt ejj de szar ez a szilikon amikor 2 szép kerek alma lesz belőle újból. -
mephi666
nagyúr
banyek, ez másnaposan nem hiányzott... hát hogy néznek ki ezek abban a ruhában benga műstukkerrel?
amúgy sem jönnek be a szilikonos nők... a pléhboj kb erről szól: szilikon+plasztika ezerrel meg fotósopp...
(és még mielőtt valaki megkérdezné: igen, rendben van a nemi életem)
-
Puma K
nagyúr
Az elsőt még blokkolnám, de a többi fújj.
Volt barátnőm lealázza mind az ötöt
Fú de jó volt vele a ....... SAKKOZÁS
Hiányozni is fog
Már mint maga a lány, de a SAKKOZÁS is
Na jó lelövöm magam...
-
Cobra.
őstag
Az első amíg meg nem szólalt még egész jónak tűnt Bayonettaként, de a hangja...
Az utolsó meg ha normálisabb ruhát kapott volna, meg kicsit jobban beleéli magát egész jól sikerült volna. -
DrM
csendes tag
A lányok aranyosak de amit művelnek az tragédia...
-
elithun
őstag
Igazából szerintem, mind a 4 videó gagyi. Mind úgy fogja a pistolyt, mint aki még sose fogott olyat (gondolom tényleg nem,de lehetne úgy tenni, ezért videó a videó). És ezt figyelembe véve mind gagyi. Választanék,de akkor valakit abba a tévhitbe kergetnék, hogy tud valamit.
-
CYBERIA
őstag
Szerencsére nem értem miről szól ez a hír.
-
-
Ren Hoek
veterán
Japp az még a legjobb... De ezekben a ruhákban és hajjal, irtózatosan borzasztóak szerintem
Nem is a nőkkel van a baj, hanem hogy Bayonettizálták őket
- = ZK = -: Amúgy érdekességképpen még annyit, hogy a modellcsajok sokszor borzasztó rondák élőben, smink nélkül. Beleláttam a folyamatba, ahogy órákon keresztül sminkelték őket, öltöztették,aztán megvolt a fotózás... Utána rám vagy a főnökre várt a 3-400 fotóból a kiválasztottak retusálása... Kb minden szinten, arc, bőr, haj, alak, mindent ki kellett szedni. (Persze nem baba arcra) Szóv
-
Gebriel
veterán
Az Shannon nevezetű leányzó szerintem azért nagyon ott van bárki bármit is mond..
-
- = Zk = -
félisten
" Szóval egy a lényeg, egyszerűen én sokkal többre értékelem a visszafogott, szerény okos finom arcú csajokat... "
ott a pont.én nem melóztam ilyen helyen. de ismerősőm (csaj) olyan lett, mint amikről te beszéltél. rendezvény szervezőként indult, aztán (többek közt) playboy(2006_12) címlap lány is lett. 1 vs 100ban is szerepelt annó.
nemtom milett vele azóta, de eltudom képzelni.... -
Ren Hoek
veterán
válasz
Runner_fxr #9 üzenetére
Elhiheted hogy nem mindenkinek a szilikon csöcsös cicababák jönnek be.
Én pedig tudom, mert 2 évig voltam fotós asszisztens egy csaj és divatfotósnál. CKM, FHM-be kívánkozó csajoknak csináltunk portfóliókat. Ennyi gusztustalan hisztis picsát még életemben nem láttam... Mind a rohadtnagy babafej méretű szilikonos csöcsökkel pózolt az objektívnek...és tartanom kellett a p*nája felett a vakut, hogy derítve legyen
Plusz állandó vinnyogás, hisztizés... Sokszor olyan kemény meló volt kibírni ezeket a csajokat, hogy Mr. Ezredesnek eszébe se jutott felállni
De ennél még az is rosszabb volt, amikor a szilikonos csöcsök alól kellett kiretusálnom PS-ben a hegeket... Mert ugye kevesen tudják hogy a műtétnél 3 centis heg marad a cici alján, és elvágják sok esetben az idegeket is Szóval érezni se fog semmit az ütközőkkel. Persze volt egykét értelmes csajszi,pl a szöszi aki megkért hogy kössem be a fűzőjétakkor azért remegett a kezem kissé
Szóval egy a lényeg, egyszerűen én sokkal többre értékelem a visszafogott, szerény okos finom arcú csajokat...
De ezeka plélyboly macák... ehhh
-
sz.mich
tag
Retrós beütésű... bár ezeknél szerintem még a retro csajok is jobban néztek ki...
-
zed1983
őstag
hogy néznek ezek ki?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
ez jó volt
ellopom ha nem baj
-
Tomate
veterán
Ez a cikk eredetileg nem napisz@rra készült?
Az a poén, hogy szerintem van aki erre kicsapja.
....Mama rötyi!!!!
-
bartucc
addikt
Vicc a cikk témája, már ilyeneknek is hír értéke van, tiszta bulvár.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Runner_fxr #11 üzenetére
erre nem tudok választ adni. nem ismerem Őket. én csak avatart, és nick nevet látok
-
bishoplogan
senior tag
Látom megy a hype a bayonettáról. Most ennyire megy a játék vagy ennyire nem?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
ez jó
Runner_fxr: akkor én a kisebbik részhez tartozom mert boldog házasságban élek
-
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Szerintem a számtech fórumozó arcok nagyobbik része max a képernyőjén látott meztelen nőt de ő kritizál. Nagyon kemény.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Runner_fxr #9 üzenetére
tudod, van az a mondás...
"válogatós f..sznak kutyában a helye.." -
-
- = Zk = -
félisten
megdöngölném mindet
de csak akkor, ha nem ebben a bayonetta ruciban kelletik magukat előttem -
Fortissimus
őstag
ez elso nem rossz
-
iSonic
addikt
Ilyen csajokból sosem elég
-
F_Zolee
nagyúr
Szerintem is volt már. Na de max a pléhboy-hoz van köze.
-
Ren Hoek
veterán
Ez már volt, és akkoris ronda csajok voltak... A fekete csaj meg egy vicc, mint bagolynetta
-
Ez nem volt már korábban?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Playboy és a SEGA közös akciójában néhány Playboy lány Bayonetta ruhába öltözött.
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PC Game Pass
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest