Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
Na ez nem semmi:
Mi a helyzet a víz alól felbukkanó zombikkal?
-
mad1
veterán
A felbontast lehet valahol allitani?
Amugy kiba jo kis game. -
mad1
veterán
Szivesen nyomnam ezt pspn.
-
álmos
csendes tag
Jelentem 460.-ig flagig játszottam, mire megtaláltam a Zen Gardenhez az összes növényt (a Sea-Shroomot tartják a legritkábbnak, utolsó előttiként esett ki, utolsónak az Ice pea). Igyekeztem mindenből a jobbra néző verziót meglelni.
Becslésem szerint ez kb. 50-60 óra játékidő lehetett csak a Survival Endlessen. A fent már linkelt kiosztásokhoz hasonlót építettem. A kukoricasilók töltési ideje 30 sec, így kb. 7,5 másodperces ütemben kell lőni őket, kettesével, közben meg folyton újítgatni a cserepeket, szüretelni a napfényt meg a zsetonokat (amióta nincs értelme, nem használok mágnest hozzá).
A pirosszemes gargantuarnál érdemes besegíteni Squash-sal, Cherryvel meg paprikával. Jacko-zombi esetén kicsit hátrébb kell a lövést pozícionálni, mint általában, mert az általa bal oldalt felélesztett zombi nagyon könnyen hozzáérhet az első kukoricáshoz.
Delfines zombi esetén kell a 7,5 secre nagyon pontosan ügyelni, valamint a bűvészdobozos zombi esetén számítani néhai elöl lezajló, gombairtó robbanásokra.Ps: Nem vagyok nagy gémer, kb. évente találok valami játszhatót. Ez a játék itt ért véget számomra.
-
Kamugabi
csendes tag
Ide is tessék véleményt írni, ez a honlap csak a Plants vs zombie-kal foglalkozik!
www.plantzombie.info[link]
-
plus44
veterán
Nagyon jó játék imádom bár még csak 3 szint 6os pályán vagyok.
-
-
pohár
félisten
válasz
RedHotTears #293 üzenetére
Én meg arra lettem figyelmes, hogy a torchwood-on ha átmegy egy snow pea, akkor megolvad és sima pea lesz belőle
-
(Darkwood)
őstag
válasz
RedHotTears #293 üzenetére
Ja, hogy a 175-ösre gondoltál! Akkor csak félreértelmeztem!
-
RedHotTears
csendes tag
válasz
(Darkwood) #288 üzenetére
Nem, ez a snow pea, ami 175-be kerül. Ezt mondja a fa: Do multiple Snow-peas in a row slow zombies down more than just one? The sad but truthful answer is 'Nay.'
Vagyis akkor se lassulnak le jobban, ha 2 vagy több van belőle, és mivel csak a legelöl haladót lövi, a többire nincs hatással (nem úgy mint a fagyasztó dinnye), ezért nem érdemes belőle többet kitenni soronként egynél. -
válasz
(Darkwood) #290 üzenetére
hm hát akkor itt vmi árulás lehet nálam nincs semmi benne.
-
bullseye
addikt
válasz
juliabrilke #283 üzenetére
1000 láb a max asszem.
-
Hogyan lehet egyik gépről a másikra átvinni a mentett állást? Nekem az userdata könyvtárban nincs semmi pedig elvileg ott kéne lennie ha jól tudom.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
RedHotTears #287 üzenetére
Az nem dinnyelövő?
Vagy ezt is félreértelmeztem?
-
RedHotTears
csendes tag
válasz
(Darkwood) #286 üzenetére
Ha jól emlékszem egyetlen hasznos tanácsa volt, legalábbis nekem, hogy nem érdemes ugyanabba a sorba több kék borsólövőt ültetni, mert akkor se fagyasztanak jobban. Tehát onnantól kezdve ugyanannyit ér, mint a sima borsólövő, viszont drágább.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
juliabrilke #285 üzenetére
Hát igen, ebben a hsz-ben is látszik, hogy semmi értelme:[#46].
-
juliabrilke
veterán
válasz
(Darkwood) #284 üzenetére
50 fölött meg semmi értelmeset nem mond. Csak kódokat ad.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
juliabrilke #283 üzenetére
Én már rég feladtam, mert sok értelme nincs! Teljesen evidens dolgokat mond! Csak a pénzt zabálja!
-
juliabrilke
veterán
A nagyon okos fát meddig lehet növeszteni? Mert a tápot megeszi, nő egy kicsit és kész.
Ez is végtelen?
-
válasz
(Darkwood) #279 üzenetére
Valójában igen, mert nem értettem, hogy hogy lehet ott kukoricaágyú, miközben fent nincs olyan kártya.
És köszi a választ mindkettőtöknek.
-
RedHotTears
csendes tag
válasz
(Darkwood) #279 üzenetére
Értelmezés kérdése, ezért írtam kiegészítésként.
Ha odáig jut, úgyis rájön.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
RedHotTears #278 üzenetére
Tényleg ezt kérdezte volna?
-
-
válasz
RedHotTears #270 üzenetére
A kukoricaágyú hogy jön létre? Felül a kártyák között nincs olyan.
-
juliabrilke
veterán
válasz
RedHotTears #274 üzenetére
Én már 30. pályánál kezdem unni. Ha képes lennék 500-ig eljutni, akkor biztosan vagy 3-4 hét alatt sikerülne.
-
RedHotTears
csendes tag
Most 38 flagnél tartok és még semmilyen növényt nem vesztettem egyszer se. Volt már ennyi más felállással is, de akkor már nagyon szenvedtem, sorra vesztettem el az ágyukat. Annyi különbség van, hogy a pénzmágnes helyett az alsó sorban nálam még egy dinnye van, mert lóvéra nincs szükségem, nem is gyűjtöm, legfeljebb néha a gyémántot. A fagyasztó gomba meg annyira bejött, hogy már imitátorként is azt használom. Nagyon jól jön ha épp mindegyik ágyú üres pár mp-re. Kíváncsi vagyok meddig jutok ezzel, 500-ig azért nem hiszem. Meg addigra bőven rá is unnék.
-
válasz
szép rendezett kertecske
eszerint elég a 8 cob cannon - gondolom, óramű pontossággal használja őket...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Pufff.... ezt mennyi ideig csinálhatta?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Huh. Ez nem semmi.
-
RedHotTears
csendes tag
Ezt néztétek már? 500 flag, nem rossz.
Eddig bármit próbáltam mindig arra jutottam, hogy nekem kellenek az esernyőnövények, főleg a bungee-k ellen, mert nem tudom időben lebombázni őket és nehéz a hátsó sorok pótlására figyelni amikor elöl is sürgős a helyzet. Pont azon is morfondíroztam, hogy jó lenne néha megállítani az időt a fagyott gombával, de eddig azt hittem nem tudnám időben letenni meg fel is ébreszteni. Erre nem is gondoltam, hogy elő lehet készíteni aztán csak a kávét benyomni neki ha szükséges. Mindjárt ki is próbálom.
-
pohár
félisten
válasz
(Darkwood) #268 üzenetére
Jólvan, bocsi, nem értelmeztem a szót
-
RedHotTears
csendes tag
válasz
bullseye #264 üzenetére
Szerintem nem használja semmire, csak amíg az óriás agyoncsapja, addig is nyer egy kis időt. Lehetne ott bármi más is, ami nem drága.
Visszatérve egy korábbi kérdésre, szerintem max. 10 csokit ad, viszont nekem utána se dobálja túlzott szorgalommal a növényeket. 20 flag alatt adott 1-et.
-
törölt tag
válasz
#72042496 #259 üzenetére
Az is érdekes, hogy a felső és alsó sorban három-három dinnye van, a közbülsőkben pedig csak egy-egy. Ilyen aránytalan lenne a zombi eloszlás? Vagy a vízen levő gombák kiváltják a dinnyéket? Esetleg más ennek az oka?
Mindenki így csinálta, tehát nem hiszem, jelentéktelen vagy hogy esetleges a dolog.
-
törölt tag
válasz
bullseye #257 üzenetére
A több irányba köpő gomba a nagy dög behajított kicsinyei és a banyász ellen véd. Napgomba alatt melyikre gondolsz?
gbors:
Én csak azt nem értem, hogy miért az első sorba tették a cob cannont. Ha a mögötte levő két sorral felcseréljük, akkor sokkal erősebben védett a front. Emellett ha netán odacsap neki a nagy batár, akkor egyrészt kisebb kár keletkezik, másrészt a fő fegyver is megmarad.
-
válasz
RedHotTears #253 üzenetére
jók a vasebreaker tippek, annyit tennék hozzá, hogy ha így játszik valaki, akkor csak minimális mázli kell hozzá (az első 10 pályán), ügyesen kell játszani azzal, hogy a kártyákat nem mindig azonnal veszed fel.
mondjuk nem érzem magamban az erőt, hogy ismét elclickelgessek a 11. pályáig - a két gargantuar sok volt az érzékeny lelkemnekMJ / Elvis: télleg, de hülye vagyok
amúgy sztem ez a csóka a kulcsa az i, zombie endlessnek, mert 350 napért 3 sort ki lehet vele takarítani - csak nagyon könnyű elrontani, és akkor bye-bye 350...
Balika911: volt egy ilyen érzésem, hogy egy idő után ugyanabba az irányba fog konvergálni minden stratégia... majd gondolkodom azon, hogyan lehetne 10 cob cannont elhelyezni
-
törölt tag
Itt a tuti.
A kommenteket mindenképpen érdemes hozzáolvasni. -
pohár
félisten
válasz
RedHotTears #253 üzenetére
-
RedHotTears
csendes tag
A vasebreakert lassan kell csinálni, hogy egyszerre egy sorban csak egy zombi menjen lehetőleg. Meg mindig a jobb oldalról kell kezdeni, hogy minél hosszabb legyen az út. Persze mázli is kell hozzá, pl. hogy a nagy zombihoz legyen legalább 2 tök kéznél. Endlessben 11-ig jutottam, az I zombie-ban 8-ig, ott már nem nagyon adott napraforgót és kifogytam a sugarakból.
gbors: az nem Elvis, hanem szegény Michael Jackson a Thrillerből. Ott táncolt zombiként, ugyanilyen piros dzsekiben. -
válasz
RedHotTears #244 üzenetére
én is szórakoztam vele egy csomót - a sikerüléssel ugyan nem volt gondom, viszont tök jó arra, hogy kipróbálja az ember, melyik felállás mennyire hatékony. végül arra jöttem rá, hogy a legköltséghatékonyabb a sima repeater: két oszlop belőle + 1 oszlop tüzes fa több, mint elég a last standhez. de ez a birkaterelős módszer is nagyon ott van
pohár: a bobos pályán nagyon hatékonyak a chomperek - látványnak sem utolsó, amikor benyelik a bobot a 4 zombival
némi repeater mögéjük, oszt' kész
a vasebreakert a 11. pályán hagytam végleg abba, ott "kissé" kiakasztott
az i, zombi meg nagyon tetszik (vmi 9-ig jutottam), csak az a baj, hogy egy rossz mozdulattal el lehet rontani az egészet. viszont nagyon jól meg lehet tanulni rajta az elvis-zombi erősségeit!
ja, és ha nagyon a paprikára mész a bobos pályán, akkor használd a klónozót! -
pohár
félisten
válasz
(Darkwood) #249 üzenetére
De ha rájön egy jégcsináló izé, akkor mindig újra kell tenni azokat a vackokat
És ha rárakom a spicerock-ot vagy mi az istent, akkor csak egy szarva törik le?A chili mennyi időként használható? Mert azt a 4 jégpáncélt nehéz lesz eltakarítani
-
pohár
félisten
Skacok, a bobos pályát hogy tudtátok megcsinálni?
A Vasebreaker-ben is csak 4 flag-ig sikerül eljtuni, amikor én vagyok zombi és növények ellen tolom, ott is is 7 a max asszem... -
BalaNce87
addikt
válasz
RedHotTears #244 üzenetére
Pontosan, haverom átjött egyszer azt megvette nekem a rohadt csigát mondtam neki hogy nem kell, azóta kapom a kib..ott csokikat egyfolytában, ezelőtt meg kaptam egy körben 3 vizinövényt persze vizi pályán, így most összesen 7 vizi növényem van, amik 70ezret érnek.
-
RedHotTears
csendes tag
Hehe. Én is csomót erőlködtem vele, kukoricaágyúval meg mindennel mire sikerült, erre tessék, négy gombával meg hagymával meg lehet oldani az egészet, és gyakorlatilag semmit nem kell menet közben csinálni.
Másodszor kezdtem neki egy új profillal, most a növénygyűjtésre megyek rá. Sajnos későn jöttem rá hogy a csigát nem kellett volna megvenni, mióta megvan, állandóan csak csokit ad, növényt alig.
-
válasz
RedHotTears #242 üzenetére
hát sok mindenre számítottam, de erre nem. botrányos
-
RedHotTears
csendes tag
Üdv.
Last Standhez szerintem ez a legjobb taktika, egy külföldi fórumon találtam:
http://i15.photobucket.com/albums/a375/Kailieann/farmest.pngCSak a sor elején lévő hagymákat kell néha pótolni, amúgy hátra lehet dőlni és nézni, hogy gyarapodik a pénz.
7-8000 $-t lehet egy alkalommal összeszedni, néha gyémántot és növényeket is dob. Én még a maradék üres helyekre spikeweeket szoktam tenni, akkor első körben pont 0-ra jön ki.
Még annyit, hogy az arany mágnesre nem kell kávébab, lehet hogy nem nagy felfedezés, de én csak most jöttem rá. Eddig mindig előbb felébresztettem, és csak utána tettem rá az aranyat, de fordítva nem kell a bab. -
cob cannonom nincs sajnos még mert most megvettem azt a jeges cuccot a dinnye dobálóra ami jó is csak nagyon drága ide.
de majd gyűjtök kis pénzt és megveszem ha ilyen jó.(Darkwood):
a mágnes jó ötlet de több kell belőle mert sokan jönnek egyszerre. meg ahhoz kell az a felkeltős izé is. -
-
A Last stand nevű mini game-ben hány darab flag-et kell megcsinálni?
-
Hequila
őstag
Valaki fel tudná tölteni egy végigjátszott profilt? Munkahelyemen vittem végig a játékot
, most meg 2 hétig pihi
és tűlélőset szeretnék nyomni teljes fegyverarzenállal és nem szeretném megint végigjátszani.
-
törölt tag
A dinnyékkel én is lenyomtam az összes zombit!
Cob cannon nem volt, csak sima kukoricahajító, dinnye, fagyott dinnye és a bungee elhárító. Amikor kellett, akkor ezen kívül még kaktusz is.
Most kipróbálom az endlesst, a fám szerint sok pénzt hoz. Az nem is árt, drága a táp.
-
válasz
#72042496 #229 üzenetére
én 1-2 napja csináltam meg a hard survivalt a tetőn, cob cannonokkal és melon pulotkkal nem olyan vészes, de az eleje kicsit nyűgös volt (nem akartam átmeneti hadtesteket csinálni). pálmafát érdemes használni, és szerintem igazából a cob cannon nélkül is megoldható - a melon pultok nagy tömegben szörnyen brutálisak
-
törölt tag
Na, végigvittem másodszor is az Adventure módot, de harmadszor megint ugyanolyannak tűnik, mint második nekifutásra. Illetve könnyebbnek, mert már megvan a 10 slotos bővítés is, meg minden más, amit csak meg lehet venni. Most a fát tápolom, ill. próbálom lenyomni a tetőn a két survival-t, de valahogy nem akar menni.
Pedig már én is szívesen elkezdenék egy endless-t.
-
a fal nekem a focisták meg az elvis-team ellen szokott sokat segíteni, amúgy tényleg mindegy.
nekem is az a dilemmám, hogy hátrafelé mivel védekezzek - a two-way pea + tüzes tuskó jó, de csak akkor, ha a fő tűzerőt a gatling pea-k adják - és erős a gyanúm, hogy a piros szemű gargantuarok érkezésével kevés lesz a kraftjuk...Balika: van screenshotom az ominózus üzenetről, house
-
mzprox
aktív tag
A sima fal fölösleges, nem az első sorok voltak veszélyben, legalábbis nem a felzabálástól, max lapították őket de akkor úgyis mindegy.
A hagyma nagyon jól jön az elején később már nem anynira hasznos. Több kukorica ágyú kéne, de nincs biztonságos hely a számukra és azokat nem lehet tökkel védeni. (tovább a vízre nem lehet mert vannak random víz alól felbukkanó zombik, a földön meg a behemót bedobálja a kicsinyeit hozzá vagy a bányás eszi meg, vagy a katapultok lövik le előbb utóbb.. -
Pitbullos
aktív tag
mi ez valami gyerek jatek lol
-
mzprox
aktív tag
Én ezzel a felállással mentem el 52-ig:
[link]
Az elején jóval több napraforgó volt természetesen, csak később átültettem őket. Ha újra próbálkoznék megpróbálnék több kukoricaágyút letenni, de azok nagyon sérülékenyek. -
bullseye
addikt
válasz
LamerGyuri #211 üzenetére
CheatEngine-nel próbálkoztam, pénzt meg a trágyát nem találtam meg, de a fa magasságát szerencsére sikerült. óvatos voltam, csak 99/499/999-re állítottam, és mindíg hozzáadtam még egy adag trágyát
-
bullseye
addikt
válasz
LamerGyuri #209 üzenetére
az a kisebb baj. 50 láb lesz, amikor elkezdődik ez a "végjáték" és egy adag kaja 1 lábat emel rajta. már a 100-at sem vicces elérni...
fogtam is magam és meghacktemegész aranyos, de nem éri meg kitermelni a milliókat...
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #207 üzenetére
Amikor már csak a gyökere és a törzsének alja látszik, akkor kiírja a képernyő tetején.
-
értemértem. ahogy elnéztem a hetvensok flages felállást, ott minden oldalirányú kellemetlenség (miner, bungee, imp, meg ilyenek) fedezve van, egyedül az a kérdés, hogy van-e elég tűzerő a tömeg ellen. ahogy az eddigi kísérleteim mentek a cob cannonnal, rengeteget lehet nyerni / veszteni azzal, hogy mennyire ügyes vele a player - talán azzal tudnak valamit varázsolni
chomper: igen, a húsevő virág. kicsit szomorú vagyok, hogy a gargantuarral nem bír, mert a bobsled bonanza pályán nagyon a szívemhez nőtt (és könnyesre röhögtem magam a működésén
)
-
bullseye
addikt
válasz
LamerGyuri #201 üzenetére
ok, akkor SPOILER ALERT!
a moustache meg a future már megvolt, van még két kód: trickedout (fűnyírókat pimpeli meg), mef a sukhbir (a zombik kezdőhangja változik pálya elején? még nem próbáltam)
+
ha a fa 100/500/1000 láb magas, még kapsz 1-1 kódot
daisies (halott zombik után virágocskák maradnak)
pinata (halott zombikból csomó cukor robban ki?)
dance (zombik táncolnak???)utóbbi hárommal egy gomd van, amíg a fa nem a megadott magasságú, nem működik a kód...
-
Rusher
őstag
Igazából úgy van, hogy az alap dolgoknak marad az ára csak a kiegészítők drágulnak folyamatosan és hogyha letarolnak a cuccokból akkor viszont nagyon sokba kerül pótolni....nekem valahogy kételyeim vannak ilyen 77. flagokról az csak egy kép....ami azon a képen van azzal a felállással nekem is hasonló felállásal kiírtanak 1 flag alatt mindent már 20-25. körül, de a felét legalább....a cserkó a gronyákok ellen kell, mert még 2 kukoricabombától sem halnak pláne a piros szeműek olyankor jó ha van 2 cserkó.
Igen kb. 2-3 óra lehet, a másik kérdésnél mi az a chomper hírtelen nem ugrik be a hűsevő vs gronyák-ra gondolsz?Ha igen sztem azt is szétcsapja.
-
zsolt1129
addikt
LOl,de jól néz ki. Ezt semmiképpen nem fogom kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest