- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
juliabrilke #283 üzenetére
1000 láb a max asszem.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
juliabrilke #285 üzenetére
Hát igen, ebben a hsz-ben is látszik, hogy semmi értelme:[#46].
-
(Darkwood)
őstag
válasz
juliabrilke #283 üzenetére
Én már rég feladtam, mert sok értelme nincs! Teljesen evidens dolgokat mond! Csak a pénzt zabálja!
-
Speed®
titán
válasz
juliabrilke #180 üzenetére
Ha megveszed, valamiből kettőt is felvehetsz a barra, ezáltal gyorsabban csinálhatsz többet belőle. Hasznos tud lenni survivalben kezdésnél a gyors lóvé pl.
Nekem a több beválasztható cucc a leginkább használható dolog, de örülnék 1-2 oszloppal nagyobb pályának is..néha igencsak kevés a hely..
Bungeek és bányászzombik elleni jó taktikákat szívesen olvasnék..idegesítőek, főleg mikor sokan jönnek egyszerre..hajtépős szmájli.
-
Departed
őstag
válasz
juliabrilke #180 üzenetére
Azzal tudod elérni, hogy egyfajta növényből kettőt is ki tehetsz a lehetőségeid közé. Leginkább lassan újratöltődő növényekhez érdemes használni, így rövidebb a várakozás.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
juliabrilke #174 üzenetére
"Mindent visz" típus...
-
válasz
juliabrilke #164 üzenetére
igazából pont ugyanúgy kell csinálni, mint egy átlag medencés pályát, csak kevesebb gondolkodási idő van
departed: pont amiatt vagyok gatling pea párti, mert ahogy tolom bele a pénzt, arányosan lesz egyre erősebb. ja, és area efficiency-ben verhetetlen
-
válasz
juliabrilke #156 üzenetére
eddig azzal még nem játszottam, most megnéztem - gondolom a zombie nimble pályára gondolsz. az én alapállásom nagyon jól működött rajta - először 3-4 napraforgó, utána amikor lehet, repeater, amikor nem fér az időbe, akkor sima peashoter. amikor az egy oszlop repeater megvan, onnan már lehet fokozatosan bővülni, csak gyorsan kell klikkelni.
deperted: a gatling pea is hatásos ellenük
-
Departed
őstag
válasz
juliabrilke #156 üzenetére
A pogo-sat tehát megcsináltad? Ellenük az agyonnyomó meg a meggy mellett még mi a jó módszer?
-
válasz
juliabrilke #152 üzenetére
melyik a gyors pálya?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
juliabrilke #144 üzenetére
Intenzív földalatti támadásnál nekem a vízimacska jött be.Legalább 4 kell belőle,esetleg megtámogatva hátrafelé lövöldöző borsóval.De valahol ott már azt hiszem,ész nélkül használnom kellett a fagyasztást,paprikát,cseresznyét,ráugró tököt...alig győztem újrarakni a napokat,amiket megettek néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest