Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urshini
tag
Vajon az utolsó "világ" mikor érkezik, mint update? Végigtoltam a jelenleg elérhetőeket és még van 1 kulcsom és egy fekete "világ" ami nem nyitható.
-
Lehuztam, de nekem annyira nem tetszik.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Androidra is jön akkor? Ha igen, király

-
antikomcsi
veterán
válasz
freemanone
üzenetére
Most megfogtál.
Fogalmam sincs, én ilyen részekig nem jutottam el, hamarabb hagytam abba, érdeklődés hiányában.
-
freemanone
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
A "pinch a zombie" részt hogy oldod meg? amikor két ujjal kell "megcsipni" őket? merthogy én próbáltam ezt bluestacks alatt, de itt elvérzett a jóöreg egér...
-
Szerintem nem olyan nagy kár érte...én is nagyon vártam annak idején, fent is a telefonomon, de talán háromszor toltam vele.
Inkább az első részt játszom (évek óta), azt két platformra is megvásároltam (pc, android).
A második résszel elszórakoznak a gyerekek néha, de ők is inkább a klasszikus első részt preferálják.
-
FLATRONW
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Vagy úgy is lehet érteni, hogy iOS-en ingyenes a játék, androidon pedig már fizetni kell érte.
Azonban a játék androidra is ingyenes. Szerintem csak egy kis Apple reklámról van szó.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
na akkor csak meglesz a közös nevező, én is azon akadtam meg

-
szerintem ti a Garden Warfare-rel keveritek ezt, de lehet, hogy én is tévedek.
ez a sima, klasszikus PvZ második része, ami szégyenszemre a mai napig sem jött ki PC-re. bár van iOS cucc itthon, csakazértse fogom azon kipróbálni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
Naa, akkor egyszerűen csak félreértettük egymást.

-
antikomcsi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak, hogy én is kukacoskodjak akkor.

Amiket írsz, azokat mi is felfogtuk, annak ellenére, hogy vidéken élünk.

Viszont ezt:
"A játék továbbra is free-to-play formában érhető el iOS eszközökön."
úgy lehet érteni, hogy a játék eddig is csak iOS-en volt elérhető, pedig nem.A frissítés minden platformra jön akkor, vagy csak iOS-re?
Vagy le sem kellett volna írni, vagy lehetett volna azt, hogy a frissítés (egyelőre) csak iOS-re jön.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
Elolvastam, de én úgy értelmeztem, hogy a második felét már külön gondolod, a kérdéstől függetlenül. Szóval teccikérteni.
(#7) bacsis: "Március 27-én, vagyis a holnapi nap folyamán kap egy új frissítést a Plants vs. Zombies 2, ami a Far Future kiegészítéssel bővíti a játékmenetet. Ez 8 új növényt, 10 új zombit és új pályákat jelent."
Ennyi a lényege az egésznek, a Far Future nem a játék alcíme, hanem a frissítésé, legalábbis én úgy értelmezem. A hír végén pedig egyszerűen csak elrontotta a hír írója az iOS-es részt, valószínűleg lemaradt az Androiodos megjelenésről vagy nem tudom.

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
bakker 3X elolvastam, de sajna nekem sem jön le a lényeg, akkro mostmár ketten vagyunk antikomcsi-val.. ha szépen megkérlek elmondod nekünk a lényeget?

-
antikomcsi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor olvasd tovább a hozzászólást, 4 sor az egész.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
"Ez valami más, mint a normál PvZ 2?"
Ebből nekem rohadtul nem az jött le, hogy az iOS-en vagy fennakadva.

-
antikomcsi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hol van benne?

A kérdés lényege az az, hogy a PvZ 2 eddig sem csak iOS-re volt elérhető.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
5 mondat van a hírben, ebből az első kettőben benne van a válasz a kérdésedre.
-
antikomcsi
veterán
Ez valami más, mint a normál PvZ 2?
Nem igazán értem azt a részt, hogy továbbra is iOS eszközön érhető el. Ez annyit jelentene, hogy eddig is csak azon ment, pedig én androidon próbáltam ki a Plants vs Zombies 2-t.

-
bbTamas77
aktív tag
Nagyon jól néz ki már alig várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest