Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Van cert, ahogy írtam is. Az MS honlapján írják, hogy mi a rendszerkövetelmény adott OS esetén.
. Ott azt írják pl, hogy 1 ghz-es proci. Ok, köszi. Akkor én már egy 440-es cerkával is upper vok?.
. de végül is megy vele, csak eléggé egy vicc. De nézz mélyen magadba. Melyik játékforgalmazó/gyártó az, aki real gépigényt ad meg minimálra? Ha elindul, de 2 fps van, akkor nekik az már ok, mert ELINDUL a gamma, tehát szerintük a minimált átugrotta. Holott mindenki tudja nagyjából, hogy egy mai pc-nek a legoptimálisabb esetben is kell a 4 mag/szál cpu, 4 gb ram, és ssd, ha nem nagyon szeretnél kompromisszumokat kötni, viszont még a high-end-től bőven messze vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ott azt írják pl, hogy 1 ghz-es proci. Ok, köszi. Akkor én már egy 440-es cerkával is upper vok?.
. de végül is megy vele, csak eléggé egy vicc. De nézz mélyen magadba. Melyik játékforgalmazó/gyártó az, aki real gépigényt ad meg minimálra? Ha elindul, de 2 fps van, akkor nekik az már ok, mert ELINDUL a gamma, tehát szerintük a minimált átugrotta. Holott mindenki tudja nagyjából, hogy egy mai pc-nek a legoptimálisabb esetben is kell a 4 mag/szál cpu, 4 gb ram, és ssd, ha nem nagyon szeretnél kompromisszumokat kötni, viszont még a high-end-től bőven messze vagyunk.