Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha javasolhatnám, rakj köré egy kis ventillátort. Nekem is az tartja a Samsungomat, különben rég meghalt volna.
-
remixboy
tag
válasz
Badman 4ever #25 üzenetére
nem fociztam vele
lehet megártott neki a nyári kánikula
ja meg lehet hogy az agresszív gépház csapkodás miatt is -
Sentinel, magyar és itt megtalálod az íróját.
Badman 4ever! Ha ratyi a smart akkor a senti sem ad megfelelő adatokat.
Más: G-sense kinek van a smartba? Álat!
-
Badman 4ever
őstag
Mit csináltál ezzel, fociztál vele?
Inkább nem cserélnék.
A Fujitsu-t amúgy indítottam már fejjel lefelé, amit a gép csipogással és a bootolás megtagadásával tolerált és néha menet közbe is pakolgattam, egy ideig, pedig Enemy Territory Quake Wars szerver futott rajta 128 mega memória társaságában, tehát baromira lapozott a gép és úgy tekert a vinyó, mint állat, szóval kalandos élete volt nálam, de baja az egy szál se.
PierNight: Köszi. Amúgy van egy 'tesója' egy szintén 6 GB-os és 11 éves WD vinyó, ami szintén HD Sentinel 100%-os, de "csak" 43000 a Start/Stop Countja és nem tudja a progi megállapítani, hogy mennyit ment, mert a SMART-ja kb. 6 bejegyzést ha tartalmaz. -
remixboy
tag
válasz
Badman 4ever #22 üzenetére
nem cserélünk vinyót?
-
PierNight
aktív tag
válasz
Badman 4ever #22 üzenetére
váó
grat
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #19 üzenetére
-
remixboy
tag
nekem egy 122 es vinyóm van immár 6 éve.annyira recseg mint a fene
de az még haggyán rajta van több mint 50GB adat.
[link] -
PierNight
aktív tag
hehe
ezek a veteránok már csak ilyenek
-
Badman 4ever
őstag
válasz
juliabrilke #7 üzenetére
Van egy 11 éves HD Sentinel 100%-os 6 GB-os Fujitsu vinyóm, ami pár ezer napot (nem órát!) ment és már a SMART is vinnyog, hogy "Élettartam vagy kor limit átlépte", de semmi baja, hibás szektorok sincsenek rajta. Mindjárt beteszem, azt csinálok róla riportot.
-
tibi666
senior tag
haldoklóbaN
-
válasz
juliabrilke #7 üzenetére
-
The DJ
addikt
Öt szektor lett áthelyezve a tartalék területre, szerintem ez még nem annyira vészes, de persze jelent valamit. Az adatátviteli hibák száma viszont magas, én cserélnék egy IDE kábelt és megnézném a tápkábelt is, mert ezek erősen befolyásolhatják a dolgot.
-
Gergő_
őstag
ezt a vinyót én már csak az adatok lementésére használnám
-
PierNight
aktív tag
válasz
juliabrilke #7 üzenetére
bezony
ő az első gépemben már benne volt és akkor is használt volt
(nem tudom mennyi idős volt) és a poén, hogy a vadi új 100gbos hdd-m 13 hónapig bírta...(emberi időben
)
-
juliabrilke
veterán
A winchester tényleg ~14000 órát ment?
Egy biztonsági mentést azért megérne.
-
PierNight
aktív tag
köszöntem a válaszokat
Hát akkor tényleg az lesz ^^ csak még bírja pár hétig
1 biztos, mostantól nem ütögetem ha zörögne a gép... -
Én a helyedben mentenék mindent, biztos, ami biztos. Elég sok szám van a határérték felett, ha megnézed, ez nem jelent sok jót. Ahogy nekem lejött, sok a bad sector, ami nem egy jó dolog, mivel ezek csak szaporodnak...Nekem is van egy hat éves 40es Maxtor, külső házban, csinál olyat, hogy menet közben leáll a fej (a lemez forog, de nincs aktivitás, írás leáll, meghajtó eltűnik, műveleti LED folyamatosan világít), bekapcsoláskor nem indul el, kattog, és egyéb érdekességek. Lehet a ház elektronikája sem a legjobb, de a HDD sem mai...a viccesebb, hogy van egy P3as gép egy 9.2 GB-s Quantum Fireball vinyóval, ami megvan vagy 10 éves, semmi baja. "Teker" mint állat, lassú, de működik...Tehát: Backup NOW.
-
Dany007
veterán
Első dolgom lett volna HDD sentinelt ajánlani, de látom ez a program hasonló.
Ergo, a válasz ott van leírva, kiemelve. Gondolom nem véletlenül.
A "veszélyes" jelzőt alatt a program nem azt érti, hogy esetleg felrobbanna a vinyó és leszedi a fejedet -
PierNight
aktív tag
Remélem még ma kapok választ mert ha tényleg súlyos a helyzet lementek minden fontosat a gépről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest