Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Mit csináltál ezzel, fociztál vele?
Inkább nem cserélnék.
A Fujitsu-t amúgy indítottam már fejjel lefelé, amit a gép csipogással és a bootolás megtagadásával tolerált és néha menet közbe is pakolgattam, egy ideig, pedig Enemy Territory Quake Wars szerver futott rajta 128 mega memória társaságában, tehát baromira lapozott a gép és úgy tekert a vinyó, mint állat, szóval kalandos élete volt nálam, de baja az egy szál se.
PierNight: Köszi. Amúgy van egy 'tesója' egy szintén 6 GB-os és 11 éves WD vinyó, ami szintén HD Sentinel 100%-os, de "csak" 43000 a Start/Stop Countja és nem tudja a progi megállapítani, hogy mennyit ment, mert a SMART-ja kb. 6 bejegyzést ha tartalmaz. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #19 üzenetére
-
Badman 4ever
őstag
válasz
juliabrilke #7 üzenetére
Van egy 11 éves HD Sentinel 100%-os 6 GB-os Fujitsu vinyóm, ami pár ezer napot (nem órát!) ment és már a SMART is vinnyog, hogy "Élettartam vagy kor limit átlépte", de semmi baja, hibás szektorok sincsenek rajta. Mindjárt beteszem, azt csinálok róla riportot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest