- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
J.J. András #176 üzenetére
"nem hazudozott mint az Intel"
pcie-4 et ne keverd ide, az is az amd saját hazugsága, vagy nemtudom mire célzol. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Morzsát kaptatok az AMD-től nem megoldást. Amit csináltak az kb. egynapos meló. Kijelzi? Ki. Jobb lett? Nem. Az AMD-nek viszont nagy szerencséje, hogy userek 99%-ának fingja sincs miképp működik ez, így egy szimpla számtól fülig ér a szájuk. De, hogy semmi megoldással nem álltak elő az biztos. A hardver ugyanúgy működik, mint az elején, csak a Ryzen Master nagyobb számot ír ki néha az órajelre. Taps!
Én egyébként nem vetek meg senkit. Azt nem értem, hogy ennek mi értelme volt. Én abban sem hiszek, hogy ez bug volt. Egyszerűen csak növelni akarták a boost tartósságát, és ez azzal járt, hogy picit alacsonyabb volt a beállított órajel, most pedig egy picit visszahúzták ezt a paramétert, hogy meglegyen a max, de valószínűleg ennek a tartósságra is hatása van, amiről pont nem beszéltek. Pedig otthon sokkal többet ér a tartósság a magas órajelnél, mert a tesztekkel ellentétben nem 1-2 percig futtatnak a userek programot. Tehát effektíve az is elképzelhető, hogy a gyakorlatban ugyan nüansznyit, de romlott is a helyzet, és csak azért rontottak rajta, hogy pár user nyugodtan aludhasson. Őszintén szólva én inkább kiálltam volna a tartósság mellett, és elmagyaráztam volna a felhasználóknak, hogy ez miért jobb nekik. És most látom, hogy sokan felkiáltanak ezeket a sorokat olvasva, hogy a user az hülye, annak nem lehet ezt megmagyarázni, amit értek is, de akkor sem jó, ha mérnöki döntéseket marketing alapján hozunk meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Olvasd mar el amit mar tobben leirtak (pl. #168-as hsz) hogy ez a boost issue egy BUG volt , korabbi SMU FW-vel nem jelentkezett és most visszajott ezzel az ujjal a korabbi boostérték.
Nem akkor kezdtek el dolgozni rajta amikor felhánytorgatták páran....
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Combo-AM4 1.0.0.3ABBA verziójú AGESA frissítés mellett egy Monitoring SDK is jön.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest