- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha meg majd nem figyel az user és a 10felekeppen működő alaplapbol pont rosszat választ vagy később pont másféle képpen jól működő alaplap kellene neki akkor meg majd az AMD lesz a sz@r.... Haggyukmá.
A kábel példa hibás, lényegében elvarnad hogy a kábel gyártója tüntesse fel hogy az adott batch éppen mire képes mekkora távon és hány vízért keresztezve. Ha pedig nem működik akkor a Cat6A szabvány a hibás.
-
hokuszpk
nagyúr
"Pár hálókártya is, csak a teljesség kedvéért."
annak kb. szerverbe van ertelme, otthonra a "teljesen felesleges kategoria".
en siman atraktam a masodik pcie16 csatiba a videokartyat, mondjuk az csak pcie3x8, viszont teljesitmenyben 1% kulonbseget nemtudtam kimerni, es maradt +8 savom ( deminek? ) ; hatranya, hogy nem erositett port ( még azert nem tort ki ) ; ellenben igy frankon tudom huteni az nvme ssd -t. -
Ribi
nagyúr
Szerintem indítani kellene egy pert, hogy bizonyos procik tovább boostolnak mint a megadott érték.
Már mind két oldal érvei elhangzottak, csak hát ebből perek szoktak születni, vásárló megtévesztése miatt.
Már elhangzott hogy 10GHz-et is írhattak volna oda, hiszen a max az dísznek van. Ez pedig megtévesztés és ezt akárhogy is magyarázzák megtévesztés marad.
Érdekes, hogy pl vga kártyáknák is ott van a boost frekinél, hogy up to valamennyi. Ezt rendes hűtés mellett minden kártya eléri és még jóval túl is teszi. Szóval ezzel a biossal kb kiszúrták a szemét az embereknek és vicces, hogy sokan tapsikolnak is, hogy arra az 1ns-ra kiírta a kívánt értéket. Csuhaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest