- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Van egy elméletem. Mint elhangzott, többeknél is fenn áll az a dolog, hogy ha valamit csinál, nevezzük A cselekvésnek, és közbe meg B-ről morfondírozik, akkor A jobban megy. Na figyeljetek innen jön a brainfarting. Lehet, hogy arról van szó, hogy ha A mellet még ott van B-is, akkor ugye nem tudsz 100%-osan A-ra figyelni, sőt, szinte semennyire sem, hanem inkább B-re koncentrálsz. És amíg ez van, addig az A cselekvés teljesen ösztönösen, "tudatalatt" megy. Többen említették az autós játékokat. Lehet, hogy ha csak az A-ra figyelsz, az autózásra, akkor egy nehéz kanyaron csomót filózol (persze ez a "csomó" maximum néhány másodpercet jelent), és meg van az esély arra, hogy tévedj, hibázz. Ha meg nem figyelsz oda, akkor teljesen reflex szerűen megy, kizársz mindenféle gondolkodást ez illetően, hogy hogyan is vedd be a kanyart. Csak beveszed és kész. És ezért megy faszán.
Hú ezért minimum valami nobel-díjat érdemelnék. Vagy egy sört. -
kemotox
addikt
Én ha a WC-n ülök, akármennyire is próbálkozok, nem jön az ihlet. Ezért szoktam vagy telefonon játszani közben, vagy rejtvényt fejteni. Ha nagyon belelendülök a játékba/rejtvénybe, akkor megy legjobban a kulálás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest