Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Hát igen, ilyet szerettem volna Karácsonyra én is, de aztán olvastam a 3410-est, meg akadt egy nekem elérhető áron (49ezerért). Szóval ennyi pénzért, meg az én igényeimnek igenis megfelel. (na, jó lenne igényem, de ez elérhető és vállalható is, amit tud). Egy eléggé fehér lepedő (nem, nem 100ezres vászon), meg ez a picike 3m-ről vetít egy 2m átmérőjű képet rá. A hangja ráküldve egy régi hifire, ja ami szintén nem 5.1, csak sztereo, de nekem ez is jó. A TV is kezd döglődni, így a DIGI beltéri is kicserélve HD-sre, főként a csatlakozó miatt, így azt is nézhetem rajta. Szóval némi természetfilmet DIGI-n, vagy pár filmet megnézve: nekem örömet okozott eddig! Persze ha nyerek a lottón, akkor veszek majd igazi projektort, építek köré egy moziszobát is, meg 5.1 hangrendszer is lesz benne majd . . . De mielőtt felébredek, megnézek a Picikén egy újabb filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged