- OLED monitor topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkf
aktív tag
év végéig még biztos elmegy belőle vagy 3db idehaza
oké, én rövidlátó vagyok, szemüveget hordok.
amikor hazahoztam a 42"-es Pana plazmámat, napokig tesztelgettem, 1080p-s mkv-val, és az eredeti B50-es forrással, és semmi különbséget nem láttam, de még a 720p-ssel sem, de félig meggyőztem magam, hogy igenis van. addig hátráltam, amíg a TV képe pont ki nem töltötte a látómezőm. roppantul idegesített, hogy nem látom a különbséget, ezért elvittem egyik barátomhoz az anyagokat, aki épp akkoriban vette meg az 55"-os plazmáját. 6-an ültünk a szobában (mind szemüvegesek. itt már ugye nagyobbak a képpontok, de csak egyikük jelentkezett, hogy ő mintha látna különbséget a 720p és az 1080p tömörített verzió közt, az 1080p meg a BD50 közötti tesztnél meg végképp teljes kuss volt.
most vagy tényleg semmi értelme erőltetni az ultra HD felbontást, vagy ezek a kurva szemészek mind kegyetlenül alul korrigálták a szemeinketnem vagyok plazma fan, de azért a legtöbb ember még igényli, hogy néha napján SD tartalmat is nézhessen a TV-jén, ami már a mostani LED LCD-ken is csak épp elviselhető, ebből az írásból meg az derült ki, hogy ilyen méret mellett már a képjavító technológiákon is bőven kifog. jó, értem én, hogy 2-3 éven belül SD tartalom már talán egyáltalán nem lesz, de addigra ez a TV sem fog ám senkinek kelleni
én személy szerint azért 1,3 milláért elvárnám az élvezhető SD tartalmat, még ha ritkán is nézek olyat, nem mintha valaha is szándékoznék ennyi pénzt kiadni egy TV-rena, majd talán egy OLED-re én is benevezek 3-4 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a márka büszkeségét, a minden földi jóval megáldott Ambilight UHD 3D LCD televíziót.
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- OLED monitor topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LED világítás a lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest