- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
GribMate
aktív tag
Akkor oks, a hardverigény ilyen vonatkozásának megemlítése már elkerülhette a figyelmem.
Talán mert az államat keresgettem a teszt közben és a "Maszthev" listámra irkálgattam valamit...Egy kérdés, ami még felötlött bennem: ugye a driver/progi van olyan intelligens (mert egyébként minden más tekintetben az), hogy pl. játék, vagy egyéb teljes képernyős módon futó alkalmazás esetén kikapcsolja szépen a SCAN gombot
Nem lenne jó, ha épp egy sniper lövöldözne rám, miközben egy mellényomás miatt nem gránátot dobnék, hanem egy nagy gépigényű programot elindítva beszkennelném a Playboyos egéralátétem...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érdekes koncepcióval állt elő az LG: egy drótos egeret és egy mini szkennert épített össze. A világ első egérszkennere a PH!TV-ben!
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest