- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
A tápot akkor is érdemes hanyagolni 2 hétre, ha új földbe ülteted. Gyakorlatilag mindegy milyen földet használsz, úgyis van benne annyi tápanyag, ami minimum két hétre elég a növénynek. Aztán jöhet a táp de csak fél adagban. Ahhoz is szoktatni kell, ahogy a napfényhez is. Lámpázás után csak finoman a természetes fénnyel. Én két hónapja hordozom ki-be a lakásból, most már nagyon szépen megvannak a tűző déli napon is, egyre szebbek (lásd feljebb).
Ha cserépben van, akkor érdemes alulról locsolni, mert a földről visszafröccsenő és a levél fonákjára jutó víz miatt kitágulnak a lélegzőnyílások és nagyobb eséllyel jutnak be a vírusok a növénybe. (állítólag)
Valamint ne érjen a levél a földhöz, mert elrohad.
Minél melegebbet tudsz neki biztosítani, annál jobban meghálálja és atom gyorsan fog nőni. Az enyémek ezért még csak ekkorák, mert egyáltalán nem fűtöttem nekik, csak amit magunk miatt egyébként is kellett + az izzók hője.
Palánta szakaszban 6500 K-es izzó lesz nekik a legoptimálisabb, később pedig a 2000-4000 közötti, de azt már valszeg a napon fogják tölteni, annál semmilyen izzó nem jobb.
Tápból palánta szakaszban a Vitaflora eper zöldség(levelek növekedése miatt), később pedig egy kálium(a virágok bekötése miatt) túlsúlyosabb táp, pl a Volldünger Linz az ajánlott.
Nekem nincs a Linzből, ezért FitoHorm-ot használok, abban is kicsit több a K, majdnem ugyanaz mint a Linz.Én ezeket tartottam be és a fent látható képeken lévő eredményt kaptam, január végi ültetéssel. Hátha talál benne valaki valami hasznosat.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
-
Tsmc
csendes tag
Egy 30W-os hidegfehér izzóval napi 12 óra világítás ára kb. 15 Ft. Havi szinten ez nincs 500 Ft, és csodát tesz. A fény neki a kaja, ha mindig éhes mitől nőne? A táp csak a fűszer ebben a menüben, amit hatleveles korig nagyon nem jó, ha kap, mert leégeti a gyökeret. A táppal csak rontottál a dolgokon.
Nem a chili túl igényes, csak van pár alapszabály, amit nem árt ismerni és betartani.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Adj neki egy kis időt, ha még hoz kis leveleket akkor nem.
sisu2: miért most vágtad vissza? Az ilyesmit nem a növekedési időszak előtt, elején kell csinálni? Mondjuk én még nem vágtam vissza csilit.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
sisu2
aktív tag
Nekem is ilyen de nem mindegyik amelyik a 15 fokban van az bírja amelyik a 22 fokban az meg kap lámpát az is bírja de már 2 darabot kidobtam de van tartalék számítottam rá 12 darabot raktam teleltetni .
Amit nagyon visszavágtam az meghalt be barnult és üreges lett a szára szóval elszáradt.
-
-
sisu2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest