Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg hihetetlen ami itt megy. Ez az egész rohadt GDPR amúgy lószart nem ér. Én mint kis cég köteles vagyok még arról is nyilatkozatot tartani a fiókomban, hogy a céges telefonon levő számok tárolásáról a felek beleegyeztek-e. Ezek meg...
De még jobb, a cégem életmentő műtétekhez szerez be speciális kütyüket melyek egyedi rendelésre érkeznek. A beteg MR leleteit csak fizikai adathordózón és úgy tudom szállítani, hogy végig meg kell őriznem a saját cégemen, valamint az anyavállalaton belül az anonimitást, így nem egyszer megtörténik, hogy felcserélődik a beteganyag ami nekem kell kiszúrnom mert a német központban aztán hót mindegy, hogy Kiss úr vagy Schwarz úr anyagát küldik vissza.
Ezek meg lehallgatnak, sőt kiosztják harmadik félnek a privát beszélgetéseket. Nesze neked GDPR. Az a baj, hogy ebben rohadó unióban nem vesszük észre, hogy fordítva ülünk azon a döglött lovon és Ázsia ahol nem szarakodnak ilyenekkel úgy megy el mellettünk, hogy csak pislogunk, az USA-ról meg nem is beszélve. De persze legyen csak GDPR mert majd az fogja megoldani az adatvédelmet. Tényleg attól mentsen mindenkit a Jóisten, hogy jogászok kezdjék el vezetni a cégeket, államokat mert ott le lehet húzni elég hamar a rolót.
Na ez most jól kijött, de tényleg felháborító, hogy míg én mint kis cég nem kevés időt, idegszálat és pénzt verek el, hogy megfeleljek ezeknek a hülye szabályoknak addig a nagy óriások tele szájjal röhögve szarnak bele az egész adatvédelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen routert?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest